I.Ma.Gi.N. Jewels - Bright & Mother of Pearl Collection
terug naar pressroom

I.Ma.Gi.N. Jewels - Bright & Mother of Pearl Collection

Shine bright like a diamond. 

De sprankelende Bright collectie van I.Ma.Gi.N. Jewels bevat oorbellen, armbanden en kettinkjes allemaal ingezet met een set van subtiele briljanten. Een collectie met een combinatie van igetogen luxe en vrouwelijke elegantie die een vleugje subtiele verfijning toevoegd aan je dagelijkse outfit. 

 

Pearls are a girls best friend

Wil je iets minder schittering en hou je van simpliciteit, ga dan voor de prachtige Mother of Pearl collectie.
De onberispelijke helderheid van de charmante witte of melkachtige zwarte parels in combinatie met de tijdloze ontwerpen, zorgen voor een clean en sophisticated look.

 

Natuurlijk zijn beide collecties ook te combineren. Door te mixen en matchen met de verschillende I.Ma.Gi.N. Jewels collecties, door goud met zilver en parels met diamantjes te dragen, creëer je een eigen unieke look. 

 

Beide collecties zijn gemaakt van 925 sterling zilver met 18-karaats verguld goud en zijn verkrijgbaar via de webshop. Of bezoek de eerste Nederlandse winkel in de Runtraat 29 in Amsterdam. 

 

Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Kleurrijke tijdloze juwelen met I.Ma.Gi.N. Jewels Gemisphere
Everyday luxury met de I.Ma.Gi.N. Jewels FACETS collectie
I.Ma.Gi.N. Jewels: Colorful Summer Items
Spring Summer '20 collection

LINKS

Website I.Ma.Gi.N
Verkooppunten I.Ma.Gi.N

SOCIAL MEDIA I.Ma.Gi.N. Jewels

 

Ontwerpster Margaux Spruyt begon al op een leeftijd van 10 jaar met het ontwerpen van kralenkettingen die ze verkocht aan vrienden en familie. Op haar 18de begon ze aan een avondschool cursus goudsmit in België, waarna ze 3 jaar doorbracht in Firenze om haar passie verder te zetten. 

 

‘’Met de M. Van Margaux, de G. Van Gilles, zijn we aan dit avontuur begonnen.''

 

Toen goudsmit Margaux haar man Gilles van Gestel ontmoette, die zelf in de diamantindustrie werkte, werd het haar allemaal duidelijk. Een match made in (sieraden) heaven was gemaakt, en samen begonnen ze in 2013 aan een nieuw avontuur: I.Ma.Gi.N. Jewels.