I.Ma.Gi.N. Jewels - Antwerp's most brilliant labelI.Ma.Gi.N. Jewels - Antwerp's most brilliant labelI.Ma.Gi.N. Jewels - Antwerp's most brilliant label
terug naar pressroom

I.Ma.Gi.N. Jewels - Antwerp's most brilliant label

Heb jij altijd al gedroomd van een echte diamant, maar hier niet het budget voor gehad? 
Goed nieuws, I.Ma.Gi.N. Jewels gelooft erin dat diamanten niet alleen zijn weggelegd voor de happy few, maar dat iedereen de kans moet hebben om de troste eigenaar te zijn van real diamonds. 

 

Shine bright like a diamond - Een collectie die bewijst dat een juweel met diamanten niet altijd onbetaalbaar hoeft te zijn!

I.Ma.Gi.N. Jewels lanceert in samenwerking met de Antwerpse Diamantsector de 3de DnA collectie SHINE. Een collectie met een aantal tijdloze maar toch unieke juwelen, handgemaakt in Antwerpen. Alle diamantjes in de collectie zijn van uitstekende kwaliteit en werden met het vakmanschap waarvoor Antwerpen bekend staat, geslepen en in een verfijnd 14 karaat gouden juweel gezet.

 

It-pieces uit de SHINE-collectie zijn een gouden armband met een bijpassende ketting, bezet met een diamant en de quote ‘shine like a diamond’. Als personal touch kun je op de achterkant nog een persoonlijke boodschap laten graveren. Het perfecte cadeautje… voor jezelf.

 

Antwerp's most Brilliant kwaliteitslabel 

Wat deze SHINE collectie extra ''brilliant'' maakt, is het door I.Ma.Gi.N. Jewels verkregen Antwerp's most Brilliant label. Een kwaliteitslabel dat uitgereikt wordt door de stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre. I.Ma.Gi.N. Jewels is het 25e merk die dit label heeft gekregen. Het houdt onder andere in dat I.Ma.Gi.N. Jewels uitblinkt op het vlak van duurzaamheid, veiligheid, moraliteit, transparantie, service en bedrijfsstabliteit. 

 

I.Ma.Gi.N. Jewels is verkrijgbaar via de webshop en in de eerste Nederlandse I.Ma.Gi.N. Jewels winkel in de Runstraat 29, Amsterdam. Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Kleurrijke tijdloze juwelen met I.Ma.Gi.N. Jewels Gemisphere
Everyday luxury met de I.Ma.Gi.N. Jewels FACETS collectie
I.Ma.Gi.N. Jewels: Colorful Summer Items
Spring Summer '20 collection

LINKS

Website I.Ma.Gi.N
Verkooppunten I.Ma.Gi.N

SOCIAL MEDIA I.Ma.Gi.N. Jewels

Ontwerpster Margaux Spruyt begon al op een leeftijd van 10 jaar met het ontwerpen van kralenkettingen die ze verkocht aan vrienden en familie. Op haar 18de begon ze aan een avondschool cursus goudsmit in België, waarna ze 3 jaar doorbracht in Firenze om haar passie verder te zetten. 

 

‘’Met de M. Van Margaux, de G. Van Gilles, zijn we aan dit avontuur begonnen.''

 

Toen goudsmit Margaux haar man Gilles van Gestel ontmoette, die zelf in de diamantindustrie werkte, werd het haar allemaal duidelijk. Een match made in (sieraden) heaven was gemaakt, en samen begonnen ze in 2013 aan een nieuw avontuur: I.Ma.Gi.N. Jewels.