Fall Winter ’19 collection
terug naar pressroom

Fall Winter ’19 collection

If you can imagin it. We can create it.

I.Ma.Gi.N. Jewels verwent ons aankomende herfst/winter met zes prachtige nieuwe collecties. Van hangers geïnspireerd op sterrenbeelden tot stunning ear candy! Voor elke gelegenheid heeft I.Ma.Gi.N. Jewels de perfecte juwelen, die een boost geven aan je sieradencollectie.


De sieraden bieden luxe voor elk moment door het gebruik van verschillende materialen, van sterling zilver en natuurlijke stenen tot 14-karaat goud en diamanten. Voor I.Ma.Gi.N. Jewels zijn juwelen meer dan modeaccessoires, ze bieden je de mogelijkheid om je persoonlijkheid en dromen uit te drukken.

 

MILKY WAY
Waan je onder een ware sterrenhemel met de MILKY WAY hangers en armbanden. De sterren zijn afgebeeld in roze, grijs en blauw enamel. 

 

ZODIAC
Astrologie geeft de basiskenmerken, voorkeuren, gebreken en angsten van personen weer. Zo heeft elk sterrenbeeld zijn eigen sterke en zwakke eigenschappen. Met de ZODIAC hanger ontdek je alles over het karakter van jouw sterrenbeeld. Voor deze ZODIAC collectie, is elke hanger ontworpen in zowel geelgoud als in sterling zilver.

 

EAR CANDY
De EAR CANDY collectie laat je vrij om te mixen en matchen. Combineer geelgoud en zilver in verschillende vormen en maten. Zo creëer je jouw persoonlijke en unieke stijl.

 

TRAVEL
Ontdek wat de wereld te bieden heeft met de TRAVEL collectie. I.Ma.Gi.N. Jewels verwerkt nieuwe culturen en zomerse landen in de TRAVEL hangers, armbanden en oorbellen.

 

JOYFUL
De juwelen uit de JOYFUL collectie geven ons een gevoel van geluk. Door het gebruik van verschillende gouden details valt de kleur van de enamel extra op. De schittering van wit zirkonium zorgt voor een extra toch aan jouw outfit!

 

ENAMEL
Prachtige bordeaux rode, grijze en donkerblauwe kleuren zijn toegevoegd aan de ENAMEL collectie. De kleurrijke juwelen brengen leven in donkere, winterdagen.

 

Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Kleurrijke tijdloze juwelen met I.Ma.Gi.N. Jewels Gemisphere
Everyday luxury met de I.Ma.Gi.N. Jewels FACETS collectie
I.Ma.Gi.N. Jewels: Colorful Summer Items
Spring Summer '20 collection

LINKS

Website I.Ma.Gi.N
Verkooppunten I.Ma.Gi.N

SOCIAL MEDIA I.Ma.Gi.N. Jewels

 

Ontwerpster Margaux Spruyt begon al op een leeftijd van 10 jaar met het ontwerpen van kralenkettingen die ze verkocht aan vrienden en familie. Op haar 18de begon ze aan een avondschool cursus goudsmit in België, waarna ze 3 jaar doorbracht in Firenze om haar passie verder te zetten. 

 

‘’Met de M. Van Margaux, de G. Van Gilles, zijn we aan dit avontuur begonnen.''

 

Toen goudsmit Margaux haar man Gilles van Gestel ontmoette, die zelf in de diamantindustrie werkte, werd het haar allemaal duidelijk. Een match made in (sieraden) heaven was gemaakt, en samen begonnen ze in 2013 aan een nieuw avontuur: I.Ma.Gi.N. Jewels.