Verantwoord en lekker: vloeibare omega-3 voor de kleintjes
terug naar pressroom

Verantwoord en lekker: vloeibare omega-3 voor de kleintjes

De winterperiode is in volle gang en kinderen gaan graag buiten op avontuur. Het opbouwen van een goede weerstand is daarom essentieel. Dit doe je door genoeg vitaminen binnen te krijgen, maar het slikken van de dagelijkse portie is voor velen geen pretje. Daarom laat Holland & Barrett je kennis maken met de vloeibare omega-3 van Möller’s met een Tutti Frutti smaak, zonder suikers en zoetstoffen. Hierdoor is het innemen van vitaminen en gezonde vetzuren voortaan niet alleen gezond, maar vooral erg lekker. 
 

De oorsprong
Het assortiment van Holland & Barrett kenmerkt zich doordat de producten altijd een oorsprong vinden in de natuur. Dit supplement vindt zijn basis in pure Noorse levertraan. Afkomstig uit MSC-gecertificeerde en duurzaam gevangen Arctische kabeljauw. Levertraan is van nature rijk aan omega-3 en is in tegenstelling tot veel andere soorten visolie ook een bron van vitamine A en D. Deze samenstelling in combinatie met een natuurlijke fruitsmaak vormt een essentiële en smaakvolle aanvulling binnen de dagelijkse routine van kinderen vanaf 3 jaar oud. Voortaan behoort het Möller's momentje tot het favoriete gedeelte van de dag. 

Kracht uit de natuur
De natuur is van een onschatbare waarde binnen de gezondheid van mens en kinderen. Generaties lang leven we met supplementen en vitaminen op basis van natuurlijke ingrediënten. Zo bevat omega-3 de vetzuren EPA en DHA, welke goed zijn voor het hart. DHA stimuleert daarbij ook het vermogen van de hersenen en ogen. Hiermee dient omega-3 als een onmisbare aanvulling tijdens de ontwikkeling van kinderen. Vitamine D draagt bij aan het versterken van het immuunsysteem en is van belang bij de opbouw van sterke botten. En dat met slechts één lepel per dag!

 

'Möller's Omega-3, dat voelt gewoon goed!'

Aanbevolen gebruik: 1 dessertlepel per dag voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Kinderen vanaf 6 maanden oud mogen een half lepeltje per dag. Ook aanbevolen voor zwangere vrouwen en bij het geven van borstvoeding. 

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. Zij zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen zich met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.


Bij Holland & Barrett hebben ze alles in huis zodat iedereen kan profiteren van de kracht en verzorging van de natuur. Zij helpen graag met alle kennis en lessen die de natuur ons leert. Waarbij er altijd naar producten wordt gezocht die met respect voor de natuur gemaakt zijn.

 

Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld.

 

De winkels zijn te vinden in Nederland, België, Engeland en Ierland tot in Spanje, China, Saudi-Arabië en India. In Nederland hebben zij momenteel 200 winkels, maar blijven groeien – zowel met fysieke winkels als online.