terug naar pressroom

Verantwoord en lekker: de vloeibare omega-3 van Moller’s

Run wild my child!

De winterperiode is in volle gang en daarom is het opbouwen van een goede weerstand erg belangrijk. Kinderen gaan graag buiten op avontuur en daarom is het extra belangrijk dat er genoeg vitamines worden ingenomen. Het slikken van de dagelijkse portie vitaminen is voor velen geen pretje. Daarom laat Holland & Barrett je kennis maken met de vloeibare omega-3 van Möller’s met een zoete Tutti Frutti smaak. Hierdoor is het innemen van vitaminen voortaan niet alleen gezond, maar vooral erg lekker. 
 

De oorsprong
Het assortiment van Holland & Barrett kenmerkt zich doordat de producten altijd een oorsprong vinden in de natuur. Dit supplement vindt zijn basis in pure Noorse levertraan. Afkomstig uit MSC-gecertificeerde en duurzaam gevangen Arctische kabeljauw. Levertraan is van nature rijk aan omega-3 en is in tegenstelling tot veel andere soorten visolie ook een bron van vitamine A en D. Deze samenstelling met een toegevoegde fruitsmaak vormt een essentiële en smaakvolle aanvulling binnen de dagelijkse routine van alle kinderen vanaf 3 jaar oud. Voortaan behoort het Möller's momentje tot het favoriete gedeelte van de dag. 

Kracht uit de natuur
De natuur is van een onschatbare waarde binnen de gezondheid van mens en kinderen. Generaties lang leven we met supplementen en vitaminen op basis van natuurlijke ingrediënten. Zo bevat omega-3 de vetzuren EPA en DHA, welke goed zijn voor het hart. DHA is daarbij ook goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen. Vitamine D draagt bij aan het versterken van het immuunsysteem en is van belang bij de opbouw van sterke botten van kinderen. En dat met slechts één lepel per dag!

Aanbevolen gebruik: 1 dessertlepel per dag voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Kinderen vanaf 6 maanden oud mogen een half lepeltje per dag. Ook aanbevolen voor zwangere vrouwen en bij het geven van borstvoeding. 

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. Zij zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen zich met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.


Bij Holland & Barrett hebben ze alles in huis zodat iedereen kan profiteren van de kracht en verzorging van de natuur. Zij helpen graag met alle kennis en lessen die de natuur ons leert. Waarbij er altijd naar producten wordt gezocht die met respect voor de natuur gemaakt zijn.

 

Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld.

 

De winkels zijn te vinden in Nederland, België, Engeland en Ierland tot in Spanje, China, Saudi-Arabië en India. In Nederland hebben zij momenteel 200 winkels, maar blijven groeien – zowel met fysieke winkels als online.