Stimuleer Beauty and the Brains met Greenify
terug naar pressroom

Stimuleer Beauty and the Brains met Greenify

Natuurlijke ingrediënten kunnen de huid en hersenen helpen om beter te presteren. Holland & Barrett laat ons kennis maken met Brain Booster en Collagen for Beauty van Greenify. Ervaar de voordelen met slechts een shot per dag.­­­­

Beauty
Een jonge huid, gezond haar en sterke nagels geven zelfvertrouwen. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur en collageen die het lichaam produceert af. Het gevolg hiervan? Huidveroudering en een trage groei van haar en nagels. Collagen for Beauty van Greenify is hét geheim om dit tegen te gaan. Met een unieke samenstelling dient dit product als een dagelijkse booster in iedere routine. En dat met slechts één portie per dag!

Collagen for beauty van Greenify helpt van binnenuit om te stralen. De samenstelling bestaat uit gehydrolyseerd collageen en hyaluronzuur met onder andere biotine, niacine en druivensap. Deze vloeibare mix is lekker, snel opneembaar en vrij van kunstmatige kleur- en zoetstoffen.

Brains
In deze tijd wordt er veel van de hersenen gevraagd: grote hoeveelheden informatie en prikkels moeten snel opgenomen en vervolgens weer verwerkt worden. Extra ondersteuning kan in uitdagende periodes goed van pas komen. De Greenify Brain Booster is in deze situaties de juiste keuze.

 

Deze formule is samengesteld voor optimale concentratie en mentale prestaties. De unieke mix bestaat onder andere uit Chinese ginseng, goudwortel, groene thee en foliumzuur. Deze ingrediënten helpen met het behoud van geheugen, cognitieve functie, vitaliteit en alertheid. Het stimulerende effect op de hersenen zorgt voor een normale bloedcirculatie en vermindert vermoeidheid. Deze snel-opneembare kruidenformule bevat natuurlijke adaptogenen en is vrij van toegevoegde suikers en kleurstoffen. Nog een voordeel: deze dagelijkse booster is volledig vegan!

 

Geniet van een dagelijkse portie vol natuurlijke ingrediënten en ervaar een boost voor Beauty and the Brains.

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid en verzorging. Met al ruim 150 jaar ervaring op de Europese markt mogen zij zich met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

 

Bij Holland & Barrett hebben ze alles in huis zodat iedereen kan profiteren van de kracht en verzorging van de natuur. Ze helpen je graag met alle kennis en lessen die de natuur ons leert.

 

Voor voedingssupplementen, natuurlijke verzorgingsproducten en gezonde voeding kun je zowel online als in de winkel bij hen terecht. Inmiddels hebben ze meer dan 1600 winkels over de hele wereld. Je vindt ze in Nederland, België, Engeland en Ierland maar ook in Spanje, China en India.