NL | Creëer een luxe home spa op natuurlijke basis met de wellness lijn van De TuinenNL | Creëer een luxe home spa op natuurlijke basis met de wellness lijn van De TuinenNL | Creëer een luxe home spa op natuurlijke basis met de wellness lijn van De TuinenNL | Creëer een luxe home spa op natuurlijke basis met de wellness lijn van De TuinenNL | Creëer een luxe home spa op natuurlijke basis met de wellness lijn van De TuinenNL | Creëer een luxe home spa op natuurlijke basis met de wellness lijn van De Tuinen
terug naar pressroom

NL | Creëer een luxe home spa op natuurlijke basis met de wellness lijn van De Tuinen

De Tuinen is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett

 

Jouw geheim voor een blije huid deze zomer: De Tuinen wellness lijn. Deze is gebaseerd op bijzondere oliën van over de hele wereld. Als toevoeging is er gekozen voor een geurige bloem, waardoor de heerlijke geur de hele dag een glimlach op je gezicht tovert. Er zijn twee lijnen: de voedende en verzachtende Tsubaki + Cherry Blossom lijn en de verzorgende en hydraterende Monoï + Frangipani lijn. De sleutel tot een stralende en gehydrateerde huid en een ontspannen gevoel. Beide zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en bevatten onder andere geen parabenen, microplastics, siliconen of kleurstoffen. Bovendien zijn alle producten 100% vegan. Beter voor jezelf en beter voor het milieu. Voel je happy en healthy!

 

Tover je badkamer om tot spa met de reinigende en verfrissende douchegel waarmee je tot rust komt. Een momentje van balans in de sleur van het dagelijks leven. De zachte scrub met natuurlijke scrubdeeltjes verwijdert op zachte wijze dode huidcellen en kalmeert, verzacht en zuivert de huid. Ondersteun vervolgens het herstellend vermogen van de huid met de fluweelzachte luxe bodycrème of voedende huidolie. 

 

Ook jouw handen verdienen wat aandacht. De handzepen van De Tuinen wellness lijn zijn mild en zeepvrij en laten je handen heerlijk ruiken. Verzacht ze daarna met een voedende handlotion. Ideaal om cadeau te doen (aan jezelf)!

 

TSUBAKI + CHERRY BLOSSOM: voedt en verzacht

Tsubaki olie wordt geprezen als ‘het beautygeheim van de geisha’. Deze kostbare olie wordt in Oost-Azië al eeuwen gebruikt voor een herstellend en verjongend effect op de huid. De producten zijn verrijkt met de heerlijk zoete geur van de Cherry Blossom.

 

De TSUBAKI + CHERRY BLOSSOM lijn bestaat uit:

-          De Tuinen Wellness Douchegel Tsubaki Cherry Blossom (150ml) per stuk €5,99

-          De Tuinen Wellness Handzeep Tsubaki Cherry Blossom (250ml) per stuk €6,99

-          De Tuinen Wellness Handlotion Tsubaki Cherry Blossom (250ml) per stuk €7,99

-          De Tuinen Wellness Bodyscrub Tsubaki Cherry Blossom (150ml) per stuk €7,99

-          De Tuinen Wellness Bodycrème Tsubaki Cherry Blossom (350ml) per stuk €11,99

-          De Tuinen Wellness Huidolie Tsubaki Cherry Blossom (200ml) per stuk €11,99

 

MONOÏ + FRANGIPANI: verzorgt en hydrateert

Monoï de Tahiti, ‘heilige olie uit Tahiti’, vindt haar oorsprong in Frans-Polynesië. Deze olie heeft een verzachtende, kalmerende en zuiverende werking en zorgt voor langdurige hydratatie. De producten zijn verrijkt met de geur van Frangipani, een exotische bloem met een even zo fijne exotische geur. Een rijke, lichtzoete geur die toch delicaat blijft.

 

De MONOÏ + FRANGIPANI lijn bestaat uit:

-          De Tuinen Wellness Handzeep Monoï Frangipani (250ml) per stuk €6,99

-          De Tuinen Wellness Handlotion Monoï Frangipani (250ml) per stuk €7,99

-          De Tuinen Wellness Bodyscrub Monoï Frangipani (150ml) per stuk €7,99

-          De Tuinen Wellness Doucheolie Monoï Frangipani (200ml) per stuk €7,99

-          De Tuinen Wellness Bodycrème Monoï Frangipani (350ml) per stuk €11,99

-          De Tuinen Wellness Huidolie Monoï Frangipani (200ml) per stuk €11,99

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van producten kunt u contact opnemen met: Claudia Kasteel van SimplyPR, c.kasteel@simplypr.nl, +31 20 776 7756

 

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett Nederland - tot 1 mei 2015 De Tuinen B.V. - is een landelijke keten van 202 gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling. Daarin is kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier steeds belangrijker. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een scala aan verzorgings- en relax producten. De verzorgingsproducten van Holland & Barrett zijn vrij van SLS (Sodium Lauryl Sulfaat), parabenen, microplastics en niet getest op dieren.

 

Na een uitgebreid klantonderzoek is Holland & Barrett dankzij hun persoonlijke benadering derde geworden in de KPMG top 100 Customer Experience Excellence. Hierbij is gelet op de merkpersoonlijkheid, integriteit, verwachtingsmanagement, het denk- en oplossingsvermogen, het minimaliseren van de klant inspanning en het tonen van empathie.