Nieuw bij Holland & Barrett: natuurlijke verzorgingsproducten voor Baby & Kind
terug naar pressroom

Nieuw bij Holland & Barrett: natuurlijke verzorgingsproducten voor Baby & Kind

Geef jouw kindje de verzorging van de natuur

Ontdek Holland & Barrett’s nieuwe natuurlijke verzorgingsproducten voor baby en kind. De lijn bestaat uit een ruime keuze aan verzorgingsproducten met druivenpitolie en neroli, heerlijk voor de gevoelige baby- en kinderhuid. Deze behandel je met liefde en daarom bevatten alle verzorgingsproducten ingrediënten die minimaal 97% van natuurlijke oorsprong zijn. Je steunt met je aankoop bovendien de Koos de Koala Stichting, die met de opbrengsten een educatief programma ontwikkelt met in de hoofdrol het kinderkarakter Koos, die kinderen spelenderwijs leert om goed voor de aarde te zorgen. 
 
Holland & Barrett kiest voor producten die hun oorsprong in de natuur vinden, met ingrediënten die niet alleen goed zijn voor de huid maar ook voor de planeet. Daarbij kon een natuurlijke baby- en kind verzorgingslijn niet ontbreken. De lijn bestaat onder andere uit een shampoo, bodywash, bodymilk, haarlotion en een hair & body soap bar. Maar ook Vitamine K en D druppels en een natuurlijke luiercrème. 

 

Door voor de producten van Holland & Barrett in samenwerking met Koos de Koala te kiezen, wordt jouw kindje verzorgd en beschermd met het beste uit de natuur en behoren zorgen over de blootstelling aan schadelijke stoffen tot het verleden. De huidverzorging bevat een hypoallergeen parfum, dit vermindert de kans op allergische reacties sterk en is heel mild voor de gevoelige baby- en kinderhuid. Druivenpitolie is een lichte olie die snel door de huid wordt opgenomen. Het laat geen vet laagje achter op de huid. Deze olie is rijk aan antioxidanten en vitamine E. Druivenpitolie werkt beschermend, ondersteunt de doorbloeding en verzorgt de huid. Neroli is een plantenolie die wordt gemaakt van de bloesem van de sinaasappelboom. Deze verzachtende olie ruikt lekker fris en kruidig. De verpakkingen van de producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal (rPet) en zijn 100% recyclebaar.

 

Bij aanschaf van de producten wordt stichting Koos de Koala gesteund. Deze stichting is opgericht om kinderen in het basisonderwijs te leren hoe ze zelf in actie kunnen komen voor een groene aarde. Op het moment dat kinderen op jonge leeftijd worden geïnspireerd om goed met onze aarde om te gaan, kan dit beter worden doorgegeven aan volgende generaties. Op dit moment heeft het klimaat en onze planeet nog een zeer beperkte plek in het basisonderwijs. Met het positieve en interactieve lesprogramma van Koos de Koala komen kinderen en hun families op een toegankelijke manier in aanraking met grote klimaatthema’s en gaan ze op ontdekking in de natuur. Het creëren van bewustzijn is een eerste stap naar verandering én actie. Iets waar Holland & Barrett met deze samenwerking graag aan bijdraagt. 


Vanaf september kun je bij Holland & Barret ook kennismaken met Koos de Koala, via zijn spannende prentenboek 'Koos zoekt een Huis’.


De producten 

 
Holland & Barrett Baby Shampoo Druivenpitolie & Neroli - 150ml - €8,99
De Baby Shampoo Druivenpitolie & Neroli reinigt mild en verzacht het haar. Tip: door een washandje op het voorhoofd van het kindje te leggen tijdens het uitspoelen, komt er geen schuim in de oogjes. 
 
Holland & Barrett Baby Haarlotion Druivenpitolie & Neroli - 150ml - €8,99
Breng de haartjes in model met de Baby Haarlotion Druivenpitolie & Neroli. Deze verzorgt en verfrist het haar. 
 
Holland & Barrett Baby Bodywash Foamer Druivenpitolie & Neroli - 150ml - €8,99
De Baby Bodywash Foamer Druivenpitolie & Neroli reinigt zacht en beschermt de babyhuid. Deze bodywash is gemaakt van natuurlijke ingrediënten,  vegan en bevat hypoallergeen parfum.
 
Holland & Barrett Baby Bodymilk Druivenpitolie & Neroli - 150ml -  €8,99
Door de Baby Bodymilk Druivenpitolie & Neroli te gebruiken na een bad of douche, blijft de huid goed beschermd en verzorgd. Deze bodymilk is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vegan en bevat hypoallergeen parfum.
 
Holland & Barrett Baby Hair & Body Wash Druivenpitolie & Neroli - 70 gram - €9,99
De Baby Body & Hair Wash bar met Druivenpitolie & Neroli is handgemaakt in Nederland. Het twee-in-een product is bedoeld voor het reinigen en verzorgen van het haar en lichaam. Deze bar is vrij van zeep. Dit product gaat langer mee als het op een droge plek wordt bewaard.
 
Coming soon: Holland & Barrett Baby Luiercrème Druivenpitolie & Neroli - 100ml - €9,49
De Baby Luiercreme Druivenpitolie & Neroli helpt bij het beschermen van rode billetjes. De crème legt een beschermende laag aan tussen de luier en de billetjes van de baby, om zo irritaties te voorkomen. Bovendien is de crème vegan, om irritaties te mijden.
 
Enkel in Nederland verkrijgbaar:
 
Holland & Barrett Baby Vitamine K Druppels - 10ml (voedingssupplement) - €5,99
De Baby Vitamine K druppels zijn gemaakt voor baby’s van 0 tot en met 3 maanden die geheel of grotendeels met moedermelk worden gevoed. Moedermelk bevat in tegenstelling tot flesvoeding geen vitamine K. Zuigelingen maken de eerste maanden onvoldoende vitamine K aan en daarom dient deze extra toegediend te worden. Ook zijn de druppels gunstig voor de bloedstolling van de baby.
 
Holland & Barrett Baby Vitamine D Druppels - 25ml (voedingssupplement) - €5,99
De Gezondheidsraad adviseert kinderen van 0 tot 4 jaar per dag 10 µg extra vitamine D te gebruiken. De Baby Vitamine D Druppels zijn bedoeld om de groei en ontwikkeling van de botten en tanden van kinderen vanaf 0 jaar te ondersteunen. Kindjes in de groei hebben namelijk extra vitamine D nodig. De druppels zijn op basis van olie en bevatten geen suiker.
 
Boek ‘Koos zoekt een huis’ - €14,99
Koos is de dapperste Koala van Australië en is door ontbossing zijn huis kwijtgeraakt. Noodgedwongen moet hij op zoek naar een nieuwe plek om te wonen voor hem en zijn vriendjes. Hier start het avontuur van Koos… 

over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. Zij zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen zich met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

 

Bij Holland & Barrett hebben ze alles in huis zodat iedereen kan profiteren van de kracht en verzorging van de natuur. Zij helpen graag met alle kennis en lessen die de natuur ons leert. Waarbij er altijd naar producten wordt gezocht die met respect voor de natuur gemaakt zijn.

 

Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld.

 

De winkels zijn te vinden in Nederland, België, Engeland en Ierland tot in Spanje, China, Saudi-Arabië en India. In Nederland hebben zij momenteel 200 winkels, maar blijven groeien – zowel met fysieke winkels als online.

 

Over Koos de Koala

Koos heeft een droom om alle kinderen (én hun ouders) te vertellen over onze mooie aarde en waarom we hier goed voor moeten zorgen. Met zijn eerste ontwapenende prentenboek, de grappige en leerzame kinderserie ‘Koos & Moos’, de gelijknamige theatershow en zijn eigen lesprogramma voor het basisonderwijs, ontdekken kinderen dat ze met iets heel kleins al iets heel groots kunnen bereiken. Voor zichzelf, maar ook voor alles om zich heen. Wanneer we kinderen op jonge leeftijd inspireren om goed met onze aarde om te gaan, kunnen we deze groen doorgeven aan volgende generaties.