terug naar pressroom

Nieuw bij Holland & Barrett: Collageen Poeder voor een mooie en stralende huid

Iedereen houdt van een mooie en stralende huid. Mede om deze reden is collageen dé gezondheidstrend van het moment. Dit zogenoemde ‘’gouden’’ eiwit levert enorm veel voordelen en is niet meer weg te denken uit de beauty industrie. 

 

Deze maand lanceert Holland & Barrett hun eigen merk collageen poeder. Als grootste gezondheidsretailer biedt Holland & Barrett al lange tijd een ruim assortiment aan verschillende typen collageen supplementen. Met trots presenteren zij nu een eigen merk collageen poeder van hoogwaardige kwaliteit voor een stralende huid, haar en nagels.

 

Schoonheid van binnenuit

 

Een jonge en stralende huid begint bij een bewust levensstijl. Gezond eten en genoeg bewegen doet namelijk wonderen voor de huid. Als we het hebben over beautyproducten die hier nog een mooie toevoeging aan zijn; dan is collageen dé trend van nu. Collageen is een verbindend eiwit dat van nature al in ons lichaam zit. Het houdt de huid stevig en elastisch en zorgt ervoor dat we er fris en jong uit blijven zien.

 

Het lichaam maakt dus zelf collageen aan, maar deze productie kan al afnemen na het 25e levensjaar. Dit kan leiden tot een verlies van volheid in de huid en toename van rimpels, en laat dat nu net zijn wat de meeste van ons niet willen. Gelukkig kunnen we het collageengehalte in ons lichaam via collageen supplementen aanvullen.

 

Holland & Barrett Collageen Poeder

 

Holland & Barrett Collageen Poeder is een poeder met een natuurlijke smaak en bevat één puur ingrediënt: bioactieve collageenpeptiden. Dit is collageen, maar dan afgebroken in de verschillende aminozuren zodat ons lichaam het beter en sneller kan opnemen.


Voor het beste resultaat wordt geadviseerd om minimaal 2,5 gram en maximaal 20 gram collageen per dag te gebruiken. Het poeder kan heel gemakkelijk worden opgelost in een warme of koude drank. Zo maakt een dosis collageen met gemak deel uit van je dagelijkse routine, tijdens een koffiemomentje of bij het maken van een heerlijke smoothie.

 

De poeders zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten en beschikken over een handig maatschepje.

 

• H&B Collageen poeder 150g  - €18.99
• H&B Collageen poeder 300g  - €32.99
• H&B Collageen poeder 450g  - €42.99

 

Met 150 gram collageen poeder, kunnen we (afhankelijk van de dosering) wel 30 tot 60 dagen vooruit.

Holland & Barrett Nederland - tot 1 mei 2015 De Tuinen B.V. - is een landelijke keten van 202 gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling. Daarin is kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier steeds belangrijker. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een scala aan verzorgings- en relax producten. De verzorgingsproducten van Holland & Barrett zijn vrij van SLS (Sodium Lauryl Sulfaat), parabenen, microplastics en niet getest op dieren.

 

Na een uitgebreid klantonderzoek is Holland & Barrett dankzij hun persoonlijke benadering derde geworden in de KPMG top 100 Customer Experience Excellence. Hierbij is gelet op de merkpersoonlijkheid, integriteit, verwachtingsmanagement, het denk- en oplossingsvermogen, het minimaliseren van de klant inspanning en het tonen van empathie.