Nieuw: 100% Minerale zonverzorging van Holland & Barrett
terug naar pressroom

Nieuw: 100% Minerale zonverzorging van Holland & Barrett

Holland & Barrett presenteert: 100% minerale zonverzorging. De lijn bestaat uit zonnebrandcrème en komt in een SPF 15, 30 en 50.  De zonnebrand biedt onmiddellijke UVA- en UVB-bescherming zodra deze op de huid wordt aangebracht.  De producten bevatten natuurlijke filters, antioxidanten en oliën en geven de huid gedurende de dag zowel een gevoed als beschermd gevoel. De zonnebrand heeft een neutrale natuurlijke geur en is op crèmebasis. 


Er bestaan 2 type zonverzorging; met minerale filters en met chemische filters. Minerale zonnefilters beschermen de huid op een andere manier dan chemische UV-filters. Minerale UV-filters creëren een beschermend laagje op het huidoppervlak om zonnestralen te weerkaatsen. Daarentegen worden chemische filters door de huid geabsorbeerd. 


Er wordt geclaimd dat minerale zonnebrand beter is voor onze gezondheid omdat dit type filters op de huid blijven liggen, en in tegenstelling tot chemische filters niet in het lichaam terecht komen. Ook bevat minerale zonnebrand geen chemische stoffen die de huid kunnen irriteren. 


De formules van Holland & Barrett zijn vrij van chemicaliën, zoals oxybenzone en octinoxaat, waarvan bekend is dat het koraalriffen en lokale vissen schaadt. Daarnaast zijn de producten vegan en cruelty free. Geniet van de zon en zorg voor de perfecte bescherming met de zonverzorging van Holland & Barrett.

 

Holland & Barrett – 100% Minerale zonnebrandcrème SFP 15
Prijs: €13,99

 


Holland & Barrett – 100% Minerale zonnebrandcrème SFP 30
Prijs: €16,99

 


Holland & Barrett – 100%  Minerale zonnebrandcrème SFP 50
Prijs: €17,99

 

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. Zij zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen ons met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

 

Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld.

 

De winkels zijn te vinden in Nederland, België, Engeland en Ierland tot in Spanje, China, Saudi-Arabië en India. In Nederland hebben zij momenteel 200 winkels, maar blijven groeien – zowel met fysieke winkels als online.