Maak kennis met de carbon neutral beautyproducten van Sukin
terug naar pressroom

Maak kennis met de carbon neutral beautyproducten van Sukin

Exclusief bij Holland & Barrett

Holland & Barrett kiest voor natuurlijke verzorgingsproducten, omdat de natuur een schat aan prachtige ingrediënten biedt die goed zijn voor mens en milieu. De huid is ons grootste orgaan, we dragen haar ons hele leven mee. Het is dus belangrijk om je huid goed te verzorgen en met aandacht jouw producten te kiezen. Holland & Barrett gaat bij natuurlijke verzorging uit van producten met ingrediënten die zo min mogelijk bewerkt zijn. Er wordt altijd gekozen voor producten die hun oorsprong vinden in de natuur. Als producten synthetische stoffen bevatten, is dit alleen zo om bepaalde effecten zoals houdbaarheid te verlengen. Er is, zowel in de winkels als online, een zorgvuldig gekozen selectie van natuurlijke beautymerken te vinden. Een hiervan is Sukin. Sukin gelooft erin dat alles wat we nodig hebben om ons lichaam te voeden, te vinden is in de natuur. Ze opereren volledig CO2-neutraal. Bovendien zijn alle producten natuurlijk, vegan en zijn de verpakkingen recyclebaar. Een perfecte match met Holland & Barrett.

 

De kracht van de natuur

Sukin zet zich in om de perfecte balans tussen natuurlijkheid, betaalbaarheid en veiligheid van beautyproducten aan zoveel mogelijk mensen over de hele wereld te bieden. De producten van Sukin zijn voor 98,8% van natuurlijke oorsprong. Zo zit Sukin’s Super Greens lijn vol met superfood ingrediënten. Zoals chlorella om de collageenproductie te bevorderen, peterselie om een egale huidkleur te behouden en spirulina dat eiwitten, mineralen en vetzuren bevat voor een jeugdige uitstraling. De overige ingrediënten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de producten 100% veilig zijn voor gebruik. Er wordt minder dan 1% fenoxyethanol als conserveringsmiddel toegevoegd om ervoor te zorgen dat er geen bacteriën of schimmels in de producten komen die schadelijk zouden kunnen zijn voor de gezondheid. Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam is continue op zoek naar manieren om de formules te blijven optimaliseren en verbeteren. Sukin zal blijven streven naar het gebruik van de meest natuurlijke ingrediënten, die duurzaam geproduceerd zijn, waarvan is bewezen dat ze werken.

 

Er wordt veel rekening gehouden met de duurzaamheid van de verpakkingen, waarbij er niet alleen wordt gekeken naar de primaire verpakking maar ook naar de hele productieketen. Deze wordt zo efficiënt mogelijk ingericht om de impact op het milieu te verminderen. Voor de meeste full-size producten wordt PET-plastic gebruikt. Dit is 100% recyclebaar en alle verpakkingen zijn BPA-vrij.

 

Sukin is een carbon neutral beautymerk. Zij kunnen zich volledig CO2-neutraal noemen. Dit betekent dat zij alle CO2-uitstoot dat zij als bedrijf produceren, compenseren. Van de uitstoot die ontstaat bij het transport van hun producten naar de winkel, tot het laten draaien van de machines die de producten maken, tot de elektriciteit die de kantoren van stroom voorziet. Ze investeren in projecten die hernieuwbare energie produceren, dit zorgt ervoor dat de CO2-uitstoot van Sukin 100% wordt gecompenseerd en dat zij geen voetafdruk achterlaten op de aarde.

 

Sukin Super Greens-lijn

Maak kennis met de Super Greens gezichtsverzorgingsproducten van Sukin. De producten uit de Super Greens lijn bevatten een mix van plantaardige superfood antioxidanten die de huid hydrateren en laten stralen. De voedingsrijke mix bestaat uit boerenkool, spirulina, peterselie en chlorella voor een schone, stralende huid. Deze ingrediënten zijn niet alleen goed voor ons als voeding, maar ook wanneer we deze op de huid aanbrengen bieden ze een tal van voordelen.

 

Sukin Super Greens Cleansing Oil - 125ml voor €12,99

 

·       Verwijdert make-up en vuil

·       Met Super Greens boerenkool, peterselie, chlorella en spirulina

·       Geschikt voor alle huidtypen

·        

De Sukin Super Greens Cleansing Oil verwijdert make-up, lost vuil op en voorkomt onzuiverheden dankzij de mix van zonnebloem- en druivenpitolie. Chia en jojoba-olie hydrateren en voeden de huid. De Super Greens mix van boerenkool, peterselie, spirulina en chlorella voeden de huid waardoor de huid straalt en gezond aanvoelt.

 

Sukin Super Greens Detoxifying Facial Scrub – 125ml voor €12,99

 

·       Verbetert de textuur van de huid

·       Natuurlijke jojoba- en bamboo scrubdeeltjes

·       100% vegan en geschikt voor de normale huid

 

De Sukin Super Greens Detoxifying Facial Scrub bevat een voedingsrijke mix van boerenkool, spirulina en peterselie om de huid te verhelderen en de textuur te verbeteren. Natuurlijke jojoba- en bamboe scrubdeeltjes exfoliëren de huid. De scrub heeft een verfrissende cranberrygeur en is in het bijzonder geschikt voor de vermoeide, doffe huid.

 

Sukin Super Greens Nutrient Rich Facial Moisturizer - 125ml voor €12,99

 

·       Gezichtscrème voor de normale huid

·       Bevat extracten van boerenkool, spirulina, chlorella en peterselie

·       Rijk aan antioxidanten en vitamines dankzij acaï en gojibessen

 

Sukin Super Greens Nutrient Rich Facial Moisturiser is een gezichtscrème voor de normale huid, en in het bijzonder de vermoeide, doffe huid. Deze lichte crème is verrijkt met extracten van boerenkool, spirulina, peterselie en chlorella voor een stralende, gezonde huid. Acaï en gojibessen zijn rijk aan antioxidanten en voedingsstoffen om fijne lijntjes te helpen voorkomen. Rozenbottel-, avocado- en jojobaolie zorgen voor diepe hydratatie van de huid.

 

Sukin Super Greens Facial Recovery Serum – 30ml voor €17,99

 

·       Hydraterend serum voor een vermoeide, doffe huid

·       Antioxidantrijke mix van acaï en gojibessen

 

Sukin Super Greens Facial Recovery Serum is een hydraterend serum vol voedingsstoffen uit onder andere boerenkool, chlorella, pirulina en peterselie. Een antioxidantrijke mix van acaï en gojibessen extract en druivenpitolie bevordert het behoud van een jeugdige huid en hydratatie. Voor het beste resultaat gebruik je het serum na het reinigen maar voor het aanbrengen van de dag- en/of nachtcrème.

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. Zij zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen zich met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

 

Bij Holland & Barrett hebben ze alles in huis zodat iedereen kan profiteren van de kracht en verzorging van de natuur. Zij helpen graag met alle kennis en lessen die de natuur ons leert. Waarbij er altijd naar producten wordt gezocht die met respect voor de natuur gemaakt zijn.

 

Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld.

 

De winkels zijn te vinden in Nederland, België, Engeland en Ierland tot in Spanje, China, Saudi-Arabië en India. In Nederland hebben zij momenteel 200 winkels, maar blijven groeien – zowel met fysieke winkels als online.