Is dit het wondermiddel voor jouw immuunsysteem? //  Waarom je jouw honing zou moeten vervangen voor Manuka honing
terug naar pressroom

Is dit het wondermiddel voor jouw immuunsysteem? // Waarom je jouw honing zou moeten vervangen voor Manuka honing

Is dit het wondermiddel voor jouw immuunsysteem? //

Waarom je jouw honing zou moeten vervangen voor Manuka honing

 

Wist je dat er speciale honingsoorten bestaan die naast dat ze lekker zijn ook nog eens het immuunsysteem kunnen ondersteunen? Romee Strijd liet weten dat zij dit soort honing al regelmatig gebruikt. Die ondersteuning kunnen vele van ons deze tijd van het jaar ook wel gebruiken. Maak kennis met de antibacteriële en helende eigenschappen van Manuka honing en start 2020 goed.

 

Wat is Manuka honing?

Manuka honing is een krachtige honing met antibacteriële eigenschappen, afkomstig van de Manuka boom uit Nieuw-Zeeland. Deze bloeit slechts een paar weken per jaar en daardoor hebben de bijen ook maar een paar weken de tijd om stuifmeel te verzamelen. De honing is dus vrij exclusief. Je vindt Manuka honing bij Holland & Barrett.

 

Waar is het goed voor?

Uit studies is gebleken dat Manuka honing kan helpen bij het versterken van de orale gezondheid, de darmgezondheid en de ondersteuning van het immuunsysteem. Het wordt ook vaak gebruikt bij verkoudheid, keelpijn of griep, of om dit te voorkomen. Genoeg aanleiding om het eens uit te proberen! 

 

Hoe gebruik je het?

Je kunt Manuka honing op verschillende manieren gebruiken. Veel mensen nemen iedere ochtend een lepeltje Manuka honing, maar de honing is ook heerlijk door je granola, smoothiebowl of op toast. Op deze manier krijg je gemakkelijk jouw dagelijkse dosis Manuka honing binnen.  

 

Manuka Doctor en Manuka Bay zijn exclusief bij Holland & Barrett verkrijgbaar.

 

Manuka Doctor MGO 40
€34,99 voor 250gr
€62,99 voor 500gr


Manuka Doctor MGO 70

€45,99 voor 250gr
€79,99 voor 500gr


Manuka Doctor MGO 100
€54,99 voor 250gr


Manuka Doctor MGO 240
€69,99 voor 250gr


Manuka Bay MGO 40
€34,99 voor 250gr
€62,99 voor 500gr


Manuka Bay MGO 70
€45,99 voor 250gr
€79,99 voor 500gr


Manuka Bay MGO 100
€54,99 voor 250gr


Manuka Bay MGO 240
€69,99 voor 250gr

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van producten kunt u contact opnemen met: Charlotte Verviers van SimplyPR, c.verviers@simplypr.nl, +31 20 776 775

 

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett Nederland - tot 1 mei 2015 De Tuinen B.V. - is een landelijke keten van 202 gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling. Daarin is kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier steeds belangrijker. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een scala aan verzorgings- en relax producten. De verzorgingsproducten van Holland & Barrett zijn vrij van SLS (Sodium Lauryl Sulfaat), parabenen, microplastics en niet getest op dieren.

 

Na een uitgebreid klantonderzoek is Holland & Barrett dankzij hun persoonlijke benadering derde geworden in de KPMG top 100 Customer Experience Excellence. Hierbij is gelet op de merkpersoonlijkheid, integriteit, verwachtingsmanagement, het denk- en oplossingsvermogen, het minimaliseren van de klant inspanning en het tonen van empathie.