Holland & Barrett - Train je winterbody fit
terug naar pressroom

Holland & Barrett - Train je winterbody fit

2024 staat voor de deur en voor veel mensen is het de tijd om een gezonde routine te creëren. De meest gekozen goede voornemens zijn beter slapen, meer sporten of een aantal kilo’s kwijtraken. Holland & Barrett speelt hierop in en laat ons kennis maken met producten die hierin kunnen ondersteunen. Ontdek bestsellers waaronder magnesium, eiwitpoeders en spiergel. Begin sterk aan het nieuwe jaar en zorg voor het lichaam met het beste uit de natuur.

Tijd voor een boost
Na de jaarwisseling ervaren sportscholen vaak een enorme piek. Door vitaliteit een prioriteit te maken wordt er aandacht besteed aan zowel het fysieke welzijn als de weerstand. En laat dit nu nét extra belangrijk zijn in de wintermaanden. Met de producten van Holland & Barrett worden voornemens gemakkelijk verwerkt in de dagelijkse routine. 
 
De holy grail onder de sporters
Magnesium wordt al een lange tijd gezien als een onmisbaar hulpmiddel voor zowel beginners als atleten. De stof speelt een belangrijke rol in het behoud van soepele spieren en het opbouwen van lichaamseiwit. Ook draagt het bij aan het optimaliseren van het energieniveau, sterke botten, een heldere geest en het concentratievermogen. Win-win-win! Magnesium wordt gehaald uit voedingsmiddelen zoals pompoenpitten en pure chocolade. Suppleren kan daarnaast een waardevolle aanvulling zijn om te profiteren van de voordelen van deze all-time favorite.

 

Magnesium supplementen zijn in verschillende vormen en soorten terug te vinden in het brede assortiment van Holland & Barrett. Om de juiste match te vinden is het belangrijk om te kijken naar het gewenste doel. Zo werken magnesiumcitraat, -malaat, -oxide en een complex het beste voor sterke spieren en botten. Magnesiumtauraat en -bisglycinaat ondersteunen het geheugen. Ontdek deze mineralen als tabletten, oplosbare poeders, oliën en een body spray.

Powerfood
Eiwitten vormen de basis in de groei, het onderhoud en herstel van cellen, botten en spieren. Bij fanatiek sporten of het bouwen van spiermassa heeft het lijf meer eiwitten nodig om progressie te boeken. Eiwitpoeders kunnen daarom makkelijk helpen om de dagelijkse inname te verhogen. Verwerk het in een shake, maak er een smoothie van of gebruik het in bakrecepten.

Spa at home
Na een intensieve workout is rust en herstel essentieel. Door thuis een spa moment te creëren wordt bewegen deel van de selfcare routine. Kies bijvoorbeeld voor een arnica gel en masseer de spieren zachtjes los terwijl de verkoelende en herstellende eigenschappen hun werk doen.

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid en verzorging. Met al ruim 150 jaar ervaring op de Europese markt mogen zij zich met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

 

Bij Holland & Barrett hebben ze alles in huis zodat iedereen kan profiteren van de kracht en verzorging van de natuur. Ze helpen je graag met alle kennis en lessen die de natuur ons leert.

 

Voor voedingssupplementen, natuurlijke verzorgingsproducten en gezonde voeding kun je zowel online als in de winkel bij hen terecht. Inmiddels hebben ze meer dan 1600 winkels over de hele wereld. Je vindt ze in Nederland, België, Engeland en Ierland maar ook in Spanje, China en India.