terug naar pressroom

Holland & Barrett presenteert Ashwagandha: een eeuwenoude traditie wordt een echte trend

Van mindfullness tot aan meditatie en superfoods. Selfcare = hot! In deze drukke samenleving ontwikkelen er steeds meer trends om innerlijke balans te vinden. Zo wordt ook ashwagandha steeds populairder. Holland & Barrett laat ons kennis maken met het assortiment voor meer rust, ontspanning en een betere focus.

In de spotlight
Ashwagandha is een ingrediënt dat al ruim 3000 jaar wordt gebruikt in Ayurvedische geneeskunde. Hierbij staat de balans in geest, lichaam en ziel centraal. Inmiddels is het een echte TikTok-hype geworden en komt het steeds vaker terug in dagelijkse routines. En dat is niet voor niets: dit natuurlijke product kan namelijk ondersteunen in periodes van stress en draagt bij aan het energieniveau en slaapkwaliteit. Het is een van de weinige kruiden waar er op zowel psychologisch als fysiologisch vlak wetenschappelijk onderbouwde toepassingen zijn.*
 

De wonderformule
Ashwagandha is uniek door de adaptogene werking. Dat wil zeggen dat het zich aanpast naar de behoefte van het lichaam. Last van angst of een overspannen gevoel? Dan kan het helpen om weer te relaxen en het cortisollevel op peil te houden. Positieve gevolgen hiervan zijn een beter slaapritme en een stabiele emotionele balans. Voor mannen zou het ook helpen om testosteron levels te verhogen. Win-win-win! Het is met deze veelbelovende eigenschappen niet gek dat dit middel wordt gezien als een echt wonderkruid.


Ontdek de bestsellers van Holland & Barrett hier:
 

  • Ashwagandha 7% withanolides 500mg 
  • Ashwagandha KSM 66® 500mg
  • Nachtrust* Ashwagandha Complex Liposomaal
  • Shilajit + Ashwagandha 500mg Liposomaal 
  • Energie Complex* Liposomaal
  • GABA Complex

 

De ashwagandha producten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en sterktes, zowel online als in de winkel.

*Deze gezondheidsclaims moeten nog worden goedgekeurd door de Europese Commissie.

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid en verzorging. Met al ruim 150 jaar ervaring op de Europese markt mogen zij zich met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

 

Bij Holland & Barrett hebben ze alles in huis zodat iedereen kan profiteren van de kracht en verzorging van de natuur. Ze helpen je graag met alle kennis en lessen die de natuur ons leert.

 

Voor voedingssupplementen, natuurlijke verzorgingsproducten en gezonde voeding kun je zowel online als in de winkel bij hen terecht. Inmiddels hebben ze meer dan 1600 winkels over de hele wereld. Je vindt ze in Nederland, België, Engeland en Ierland maar ook in Spanje, China en India.