Holland & Barrett optimaliseert de expertise op het gebied van natuurlijke gezondheid met een erkende vakopleiding
terug naar pressroom

Holland & Barrett optimaliseert de expertise op het gebied van natuurlijke gezondheid met een erkende vakopleiding

Gezondheidswinkelketen Holland & Barrett kenmerkt zich door specialisme op het gebied van natuurlijke gezondheid. Vanaf september 2023 kunnen werknemers een geaccrediteerde Health & Happiness Coach vakopleiding volgen. Met deze ontwikkeling wordt de expertise van Holland & Barrett verder geprofessionaliseerd zodat klanten nog beter voorzien worden van deskundig advies op maat.

 

Kennis en vaardigheid
Intern wordt er bij Holland & Barrett veel tijd besteed aan het opleiden van medewerkers. Om de kennis en vaardigheden te optimaliseren, biedt de gezondheidswinkelketen diverse trainingen aan. Denk aan verschillende soorten e-learnings en fysieke lessen in trainingsruimtes. Op deze manier blijven werknemers gestimuleerd om te groeien en zich te ontwikkelen. 
 

Professionele groei
Recent is Holland & Barrett een nieuwe weg ingeslagen. Hierbij staat de focus op het groeien in de expertise op het gebied van natuurlijke gezondheid centraal. Inmiddels zijn er vijf Nederlandse en twee Belgische Health & Happiness Studio’s geopend. Deze studio’s bieden de mogelijkheid om klanten 1-op-1 te voorzien van persoonlijk advies. Daarbij is er ook een mogelijkheid om een online consult aan te vragen met een medewerker. Hierdoor is er een nieuwe functie in het leven geroepen: de rol als Health & Happiness Coach. Om hen met accurate kennis en vaardigheden te laten werken heeft Holland & Barrett een vakopleiding als Health & Happiness Coach op hbo-niveau ontwikkeld. De opleiding is door de branchevereniging KTNO geaccrediteerd op hbo-niveau. De kennis wordt hierdoor op een betrouwbare manier op de klant overgebracht. 

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid en verzorging. Met al ruim 150 jaar ervaring op de Europese markt mogen zij zich met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

 

Bij Holland & Barrett hebben ze alles in huis zodat iedereen kan profiteren van de kracht en verzorging van de natuur. Ze helpen je graag met alle kennis en lessen die de natuur ons leert.

 

Voor voedingssupplementen, natuurlijke verzorgingsproducten en gezonde voeding kun je zowel online als in de winkel bij hen terecht. Inmiddels hebben ze meer dan 1600 winkels over de hele wereld. Je vindt ze in Nederland, België, Engeland en Ierland maar ook in Spanje, China en India.