Holland & Barrett lanceert eerste natuurlijke Beauty Adventskalender
terug naar pressroom

Holland & Barrett lanceert eerste natuurlijke Beauty Adventskalender

Dit najaar lanceert Holland & Barrett een eigen Beauty Adventskalender met natuurlijke verzorgingsproducten om af te tellen tot Kerstmis in stijl. Ontdek al het moois wat de natuur te bieden heeft met 25 producten zorgvuldig geselecteerd door de beauty experts van Holland & Barrett. Leuk als cadeau, of om aan jezelf te geven.

Wat zit er achter de 25 deurtjes? 
Van luxe nachtcrèmes tot aan verzorgende maskers of een douchebomb, met een verrassende en unieke samenstelling t.w.v. €225.- wordt er op iedere dag een speciaal momentje gecreëerd. Ontdek mooie producten en merken en maak kennis met onder andere Naïf, Dr. Organic, Urtekram en De Tuinen. Deze kerst staat in het teken van natuurlijke verzorging van Holland & Barrett om stralend het nieuwe jaar in te gaan!

De adventskalender is te koop voor €75,- op de website van Holland & Barrett.
 

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. Zij zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen zich met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.


Bij Holland & Barrett hebben ze alles in huis zodat iedereen kan profiteren van de kracht en verzorging van de natuur. Zij helpen graag met alle kennis en lessen die de natuur ons leert. Waarbij er altijd naar producten wordt gezocht die met respect voor de natuur gemaakt zijn.

 

Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld.

 

De winkels zijn te vinden in Nederland, België, Engeland en Ierland tot in Spanje, China, Saudi-Arabië en India. In Nederland hebben zij momenteel 200 winkels, maar blijven groeien – zowel met fysieke winkels als online.