Holland & Barrett introduceert vegan seksspeeltjes
terug naar pressroom

Holland & Barrett introduceert vegan seksspeeltjes

Holland & Barrett start met de verkoop van vegan seksspeeltjes: kleurrijke groente- en fruitvibrators. Klanten reageerden verbaasd toen ze online siliconen maïskolven, chilipepers, wortels, bananen en aubergines tegenkwamen als onderdeel van het nieuwe assortiment seksspeeltjes. VeganToys wil het taboe rondom masturbatie doorbreken. Groenten zijn gezond, en dat is precies waarom zij de producten in die vorm maken. Orgasmes zijn namelijk ook supergezond en zouden onderdeel moeten zijn van een gezonde levensstijl. Helaas is er sprake van een orgasmekloof: 65% van de vrouwen krijgt meestal een orgasme, tegenover 95% van de mannen. Hier moet verandering in komen!

 

Masturbatie draagt hieraan bij. 18,4% van de vrouwen krijgt namelijk maar een orgasme door vaginale seks en maar liefst 92,4% door masturbatie. Vibrators vergroten de kans op een orgasme aanzienlijk. Veel van ons mijden al dierlijke producten, maar waarom letten we hier niet ook op bij de aankoop van condooms, glijmiddel of seksspeeltjes? Holland & Barrett gelooft in natuurlijke milieu- en diervriendelijke producten, ook voor intieme verzorging en seksueel welzijn. Er worden producten van mooie merken die hieraan voldoen geselecteerd en toegevoegd aan het nieuwe assortiment met producten voor seksueel welzijn. De vibrators van VeganToys zijn enorm populair, met name de maïskolf verkoopt snel.

 

Gezonde orgasmes

 

Orgasmes zijn hartstikke goed en brengen allerlei gezondheidsvoordelen met zich mee. De lichamelijke inspanningen voor en tijdens een orgasme, zorgen er namelijk voor dat de hartslag verhoogd wordt. Hierdoor worden er extra calorieën verbrand en dit heeft weer een positief effect op het hart, de bloedvaten en de conditie. De hormonen die tijdens het orgasme vrijkomen zorgen bovendien voor een positieve invloed op je slaap, gevoelens van geluk en ontspanning, het geheugen, concentratie en creativiteit en zelfs de gezondheid van de huid. Als dat geen reden is voor een gezond groente of fruit tussendoortje!

 

De humorvolle producten van VeganToys zijn niet intimiderend zoals sommige andere dildo’s en vibrators. Ze zijn waterproof en hebben 7 verschillende vibratiestanden. De vibrators zijn gemaakt van medisch siliconen en bevatten geen chemicaliën die jeuk of een branderig gevoel kunnen veroorzaken. Dit in tegenstelling tot veel andere merken condooms, glijmiddel of seksspeeltjes die vaak wel dierlijke ingrediënten bevatten. In glijmiddel wordt regelmatig gebruik gemaakt van bijenwas, gelatine en dierlijke glycerine. In het productieproces van vloeibaar rubber tot condoom wordt soms caseïne gebruikt, een dierlijk eiwit dat ook in melk zit. Dat kan makkelijk zonder, en in de producten van VeganToys is dit vervangen door een alternatief.

 

De producten

 

·       VeganToys Vibrator Aubergine €28,49

·       VeganToys Vibrator Maïskolf €28,49

·       VeganToys Vibrator Banaan €28,49

·       VeganToys Vibrator Wortel €28,49

·       VeganToys Vibrator Chili peper €28,49

·       VeganToys Vibrator Komkommer €28,49

·       VeganToys Glijmidddel waterbasis €15,29

·       VeganToys Vibrator Plant €83,99

·       XO! Hi-Sensation Condooms (6 stuks) €8,99

·       XO! Hi-Sensation Condooms (12 stuks) €14,99

·       XO! Ultra-Thin Condooms (6 stuks) €8,99

·       XO! Ultra-Thin Condooms (12 stuks) €14,99

 

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. Zij zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen ons met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

 

Bij Holland & Barrett hebben ze alles in huis zodat iedereen kan profiteren van de kracht en verzorging van de natuur. Zij helpen graag met alle kennis en lessen die de natuur ons leert. Waarbij er altijd naar producten wordt gezocht die met respect voor de natuur gemaakt zijn.

 

Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld.

 

De winkels zijn te vinden in Nederland, België, Engeland en Ierland tot in Spanje, China, Saudi-Arabië en India. In Nederland hebben zij momenteel 200 winkels, maar blijven groeien – zowel met fysieke winkels als online.