Holland & Barrett biedt een 100% natuurlijke wellness ervaring
terug naar pressroom

Holland & Barrett biedt een 100% natuurlijke wellness ervaring

Toe aan ontspanning tijdens een koude winteravond, na het sporten of aan het einde van een drukke werkdag? Het 100% natuurlijke kersenpitkussen van Holland & Barrett zorgt voor een volledige wellness ervaring in eigen huis.

 

Een multifunctionele traditie
Het kersenpitkussen komt voort uit een oude Zwitserse traditie. In plaats van waterkruiken werden kersenpitten verwarmd op de kachel en in doeken gewikkeld. In tegenstelling tot kruiken trekt het kussen na afkoeling geen warmte uit het lichaam. Tot op de dag van vandaag wordt dit product voor meerdere doeleinden gebruikt. Warm het kussen op in de magnetron en leg het tegen de voeten, buik of rug aan. Leg het kussen in de koelkast of vriezer en geniet van een heerlijke verkoeling tijdens een zomerse dag. 

 

Hulp bij kwaaltjes
Het kussen kan naast het bieden van ontspanning in diverse situaties voor pijnverlichting zorgen. Zo stimuleert warmte de doorbloeding van het lichaam waardoor spierherstel sneller verloopt. Bij (menstruatie)krampen kan pijn verminderd worden wanneer het lichaam een aangename warme temperatuur ervaart.


Natuurlijke ontspanning
Door het kersenpitkussen in te sprayen met een geurige kussenspray creëer je thuis een spa moment. Gebruik geurtonen van lavendel om te kalmeren of citrusvruchten om de dag energiek te starten. Leg de warmtebron op de gewenste plek en laat de temperatuur zijn werk doen op het lichaam. Gebruik het product in combinatie met een essentiële olie om volledig tot rust te komen.

 

Een extra hulpmiddel

Essentiële oliën zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Deze zijn afkomstig uit bloemen en planten. Kenmerkend door een krachtige geur en aromatische verbindingen kunnen deze op meerdere manieren gebruikt worden. Voeg enkele druppels toe aan de massageolie, in bad of ervaar de geur optimaal met een aroma diffuser. Sommige oliën hebben antivirale eigenschappen, terwijl een andere weer ontspannend of zelfs zuiverend kan werken. Geniet van de unieke werking per soort en ervaar de wonderen van natuurlijke ingrediënten.

 

Geniet van een wellness moment met behulp van elementen uit de natuur!

 

Het Holland & Barrett kersenpitkussen is verkrijgbaar in twee verschillende formaten: 28cm x 28cm (vierkant) en 17cm x 36cm (langwerpig).

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. Zij zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen zich met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.


Bij Holland & Barrett hebben ze alles in huis zodat iedereen kan profiteren van de kracht en verzorging van de natuur. Zij helpen graag met alle kennis en lessen die de natuur ons leert. Waarbij er altijd naar producten wordt gezocht die met respect voor de natuur gemaakt zijn.

 

Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld.

 

De winkels zijn te vinden in Nederland, België, Engeland en Ierland tot in Spanje, China, Saudi-Arabië en India. In Nederland hebben zij momenteel 200 winkels, maar blijven groeien – zowel met fysieke winkels als online.