Heerlijke paasdagen met de vegan paaseitjes van Holland & BarrettHeerlijke paasdagen met de vegan paaseitjes van Holland & Barrett
terug naar pressroom

Heerlijke paasdagen met de vegan paaseitjes van Holland & Barrett

Vrolijk Vegan Pasen

De Paasdagen staan alweer bijna voor de deur. Een moment om gezellig samen te komen, paaseieren te zoeken met de kleintjes, maar ook te genieten van een heerlijke paasbrunch met lekkernijen

 

Holland & Barrett presenteert heerlijke paaseitjes in 3 varianten. Zij vinden het belangrijk dat iedereen van deze smakelijke chocolaatjes kan smullen, ook met een duurzame levensstijl, een allergie of een speciaal dieet.

 

De paaseitjes van Holland & Barrett zijn biologisch, glutenvrij en zijn ook geschikt voor iedereen die veganistisch/plantaardig eet. De ideale snack tijdens Pasen (of daarvoor).

 

Vegan Chocolade Paaseitjes Puur

Chocolade paaseitjes, speciaal voor de puur-liefhebbers.

 

€ 3,99 (100 gr.)

 

Vegan Chocolade Paaseitjes Praliné

Heerlijke chocolade paaseitjes, gemaakt van rijstmelk, met een romige praliné smaak.

 

€ 4,29 (100 gr.)

 

Vegan Chocolade Paaseitjes Mix

Deze chocolade paaseitjes zijn de ideale mix voor iedereen die niet kan kiezen. De mix bestaat uit witte, pure en bruine eitjes.

 

€ 3,99 (100 gr.)

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. Zij zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen ons met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

 

Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld.

 

De winkels zijn te vinden in Nederland, België, Engeland en Ierland tot in Spanje, China, Saudi-Arabië en India. In Nederland hebben zij momenteel 200 winkels, maar blijven groeien – zowel met fysieke winkels als online.