Glutenvrij bakken was nog nooit zo makkelijk dankzij Holland & BarrettGlutenvrij bakken was nog nooit zo makkelijk dankzij Holland & BarrettGlutenvrij bakken was nog nooit zo makkelijk dankzij Holland & BarrettGlutenvrij bakken was nog nooit zo makkelijk dankzij Holland & Barrett
terug naar pressroom

Glutenvrij bakken was nog nooit zo makkelijk dankzij Holland & Barrett

Glutenvrij rozijnenbrood, scones of gemberkoekjes: maak het makkelijk zelf met de glutenvrije bakmixen van Holland & Barrett, precies op tijd voor Kerstmis.

Kom in de kerststemming door de lekkerste rozijnenbroden, scones of gemberkoekjes zélf te maken. Holland & Barrett helpt je graag een handje met glutenvrije bakmixen van De Glutenvrije Bakker, zodat iedereen kan meegenieten van deze lekkernijen. Je hoeft zelf slechts een paar ingrediënten toe te voegen om de meest heerlijke baksels te maken. Alle mixen kunnen gemaakt worden met ei-, boter- of melkvervangers, zodat het ook geschikt is voor vegans. Daarnaast biedt Holland & Barrett ook speciaal voor Kerstmis glutenvrije kerstkransjes aan!

 


PRODUCTEN

De Glutenvrije Bakker Scones Rozijnen Mix*
Met deze glutenvrije mix voor scones met rozijnen bak je in een handomdraai je eigen overheerlijke scones. Heerlijk voor bij het kerstontbijt, of gewoon bij de koffie of thee. Tip: voeg voor Kerstmis ook cranberries aan het beslag toe.
250 gr.
€2,49


De Glutenvrije Bakker Rozijnenbrood Mix*
Met deze glutenvrije rozijnenbroodmix bak je zelf je eigen overheerlijke rozijnenbrood. Rozijnenbrood is een echte Nederlandse klassieker, lekker voor de feestdagen, of zomaar tussendoor! Glutenvrij én vegan? Gebruik dan een eivervanger en plantaardige melk.
450 gr.
€2,49


De Glutenvrije Bakker Gember Koekjes*
Met deze glutenvrije mix voor gember koekjes bak je zelf je eigen vrolijke figuurtjes. Kom helemaal  in de kerststemming door het met familie of vrienden samen te bakken en versieren. Deze gember koekjes zijn al eeuwenlang geliefd en niet meer weg te denken tijdens de feestdagen!
300 gr.
€2,49

De Glutenvrije Bakker Kerstkransjes
De Glutenvrije Bakker Kerstkransjes zijn ambachtelijke koekjes bestrooid met amandel. Wil jij van de feestdagen genieten maar volg je een glutenvrij dieet? Geen probleem! Met De Glutenvrije Bakker kan je de lekkerste traktaties nuttigen, ongeacht je dieet.
100 gr.
€2,49

*Benodigdheden en instructies zijn te vinden op de verpakking.
Voor meer informatie, productbeeld en het testen van producten kunt u contact opnemen met: Charlotte Verviers van SimplyPR | c.verviers@simplypr.nl | +31 20 776 7756

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett Nederland - tot 1 mei 2015 De Tuinen B.V. - is een landelijke keten van 202 gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling. Daarin is kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier steeds belangrijker. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een scala aan verzorgings- en relax producten. De verzorgingsproducten van Holland & Barrett zijn vrij van SLS (Sodium Lauryl Sulfaat), parabenen, microplastics en niet getest op dieren.

 

Na een uitgebreid klantonderzoek is Holland & Barrett dankzij hun persoonlijke benadering derde geworden in de KPMG top 100 Customer Experience Excellence. Hierbij is gelet op de merkpersoonlijkheid, integriteit, verwachtingsmanagement, het denk- en oplossingsvermogen, het minimaliseren van de klant inspanning en het tonen van empathie.