Geniet van 't heerlijk avondje, samen met Holland & Barrett
terug naar pressroom

Geniet van 't heerlijk avondje, samen met Holland & Barrett

De Vegan en Glutenvrije Sint

 

Ruik je ook die heerlijke geur van gebakken kruidnoten en speculaas?

Het is eindelijk weer tijd voor Sinterklaas!
 
Het verlangen naar gezellige momenten samen is groot,
bedacht de Sint onderweg op zijn stoomboot.
 
Daarom schakelde hij Holland & Barrett in.
Zij maken het iedereen naar hun zin.

 

Pakjesavond zonder snoepgoed is natuurlijk niet compleet.
 Iedereen moet kunnen genieten van een heerlijke cacao letter of een kruidnootje,
zelfs met een allergie of een speciaal dieet.
 
Daarom presenteert Holland & Barrett nu jouw favoriete lekkernij,
geheel vegan, lactose- en zelfs glutenvrij!

 

Nog eventjes en dan staan de feestdagen weer voor de deur. Na een jaar waarin we deze speciale periode niet hebben kunnen vieren met iedereen die we graag bij ons hebben, is het dit jaar weer tijd om gezellig samen te komen en te genieten van fijne momenten en lekkernijen. 

 

’t Heerlijk avondje maakt snel zijn rentree. Holland & Barrett zorgt ieder jaar voor een fijne en smaakvolle toevoeging aan de Sinterklaasavond. Zij vinden het belangrijk dat iedereen van de Sinterklaas lekkernijen kan smullen, ook als je een allergie hebt of een speciaal dieet volgt. Geniet dit jaar opnieuw van de vegan en glutenvrije cacao letters en kruidnootjes en ontdek daarnaast de nieuwe aanwinst in het assortiment: heerlijke glutenvrije speculaasbrokken. Laat pakjesavond maar komen!
 
Vegan Cacao Letters
De biologische, glutenvrije en vegan cacao letter keert terug Een oude bekende in een vernieuwd jasje. De letters zijn gemaakt van biologische ingrediënten en komen in de welbekende smaken. 

 

De Vegan Sint - Cacao Letter 35%

Cacao letter gemaakt van 35% fairtrade cacao.

€ 2,99 (100 gr.)

 

De Vegan Sint - Cacao Letter 42%
Cacao letter gemaakt van 42% fairtrade cacao. 

 

€ 2,99 (100 gr.)

 

De Vegan Sint - Cacao Letter 56%
Cacao letter gemaakt van 56% fairtrade cacao.

€ 2,99 (100 gr.)
 
Vegan & Glutenvrije Kruidnoten
Alle kruidnoten zijn lactosevrij, glutenvrij en vegan. Liever met of zonder chocolade, Holland & Barrett heeft alles in huis voor Sinterklaas 2021. Dit jaar presenteren zij drie verschillende soorten kruidnoten.

 

De Glutenvrije Sint – Kruidnoten 
Deze knapperige kruidnootjes zijn zowel vegan als glutenvrij. Een fijne traktatie voor een heerlijk december avondje. Extra lekker bij thee, koffie of warme chocolademelk, maar ook gewoon zo. 

 

€ 2,79 (200 gr.)
 
De Glutenvrije Sint - Chocolade Kruidnoten 
Deze chocoladekruidnootjes zijn omhuld met een laagje vegan chocolade. Het heeft de romige smaak die we van melkchocolade gewend zijn, maar dan zonder lactose en helemaal vegan!

 

€ 3,99 (200 gr.)
 
De Glutenvrije Sint - Chocolade Mix Kruidnoten
Deze crunchy mix van witte en bruine chocoladekruidnootjes zijn perfect voor pakjesavond, maar eerder kan natuurlijk ook! 

 

€ 3,99 (200 gr.)
 
De Glutenvrije Sint - Speculaasbrokken
Dit tussendoortje is voor iedereen een hoogtepuntje tijdens de koudere dagen. De glutenvrije brosse speculaasbrokken zijn vol van smaak, hebben een heerlijke geur van speculaaskruiden en zijn lekker knapperig.

 

€ 2,89 (120 gr.)

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett Nederland - tot 1 mei 2015 De Tuinen B.V. - is een landelijke keten van 202 gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling. Daarin is kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier steeds belangrijker. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een scala aan verzorgings- en relax producten. De verzorgingsproducten van Holland & Barrett zijn vrij van SLS (Sodium Lauryl Sulfaat), parabenen, microplastics en niet getest op dieren.

 

Na een uitgebreid klantonderzoek is Holland & Barrett dankzij hun persoonlijke benadering derde geworden in de KPMG top 100 Customer Experience Excellence. Hierbij is gelet op de merkpersoonlijkheid, integriteit, verwachtingsmanagement, het denk- en oplossingsvermogen, het minimaliseren van de klant inspanning en het tonen van empathie.