Geniet van de zomer met de natuurlijke zonverzorging van de Tuinen bij Holland & Barrett
terug naar pressroom

Geniet van de zomer met de natuurlijke zonverzorging van de Tuinen bij Holland & Barrett

Deze maand presenteert Holland & Barrett de nieuwe zonverzorging van de Tuinen in een geheel recyclebare verpakking. We verlangen allemaal naar een heerlijke zomer, met veel uren zon. Daarbij is het natuurlijk enorm belangrijk dat we onze huid goed beschermen en zorgeloos kunnen genieten. Holland & Barrett verrijkt ons daarom deze zomer met de nieuwe zonverzorging van de Tuinen. 


Sun Sprays, Facial Cream & Lipcare

De Tuinen biedt beschermende en hydraterende zonverzorging met natuurlijke ingrediënten. Alle producten zijn water resistent, dermatologisch getest, vegan en zeker niet onbelangrijk; de sprays en facial cream smeren zonder een witte waas achter te laten. 

 

De lijn bestaat uit: Sun Spray SPF30, Sun Spray SPF50, Sun Spray Kids SPF50+, een Sun Facial Cream SPF30 en een Lipbalm met SPF15. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype en verrijkt met vitamine E. Vitamine E is een natuurlijke anti-oxidant die onze huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling, beschermt. Daarbij helpt het de huid op een natuurlijke manier te herstellen.

 

De zonproducten zijn vrij van microplastics en chemische UV-filters oxybenzone en octinoxate. Deze filters vervuilen onze oceanen en doen koraalriffen verbleken. De producten zijn dus niet alleen beter voor onszelf, maar ook voor het milieu!

 

After Sun

De aftersun producten zijn verzachtend en helpen door hun hydraterende werking uitdroging van de huid te voorkomen. Er is naast een After Sun Milk ook een After Sun Gel met Aloë Vera ontwikkeld. 

 

Voor een huid die te lang in de zon is geweest of is verbrand biedt de aftersun gel een heerlijk menthol cooling effect. Daarbij helpen beide producten ook tegen andere huidirritaties die bijvoorbeeld zijn veroorzaakt door insecten.

 
Er zit een embargo op het beeld tot 17 mei 2021.


Voor meer informatie, productbeeld en het testen van producten kunt u contact opnemen met: Claudia Kasteel van SimplyPR, c.kasteel@simplypr.nl, +31 (0)20 776 775

 

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett Nederland - tot 1 mei 2015 De Tuinen B.V. - is een landelijke keten van 202 gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling. Daarin is kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier steeds belangrijker. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een scala aan verzorgings- en relax producten. De verzorgingsproducten van Holland & Barrett zijn vrij van SLS (Sodium Lauryl Sulfaat), parabenen, microplastics en niet getest op dieren.

 

Na een uitgebreid klantonderzoek is Holland & Barrett dankzij hun persoonlijke benadering derde geworden in de KPMG top 100 Customer Experience Excellence. Hierbij is gelet op de merkpersoonlijkheid, integriteit, verwachtingsmanagement, het denk- en oplossingsvermogen, het minimaliseren van de klant inspanning en het tonen van empathie.