De fijnste Dutch clean skincare producten van Witlof De fijnste Dutch clean skincare producten van Witlof De fijnste Dutch clean skincare producten van Witlof
terug naar pressroom

De fijnste Dutch clean skincare producten van Witlof

Het was al duidelijk dat je voor al jouw clean beautyproducten bij Holland & Barrett moet zijn. Vanaf nu is ook Witlof, het Nederlandse vegan skincare merk met 100% natuurlijke ingrediënten, exclusief bij Holland & Barrett verkrijgbaar. De producten van Witlof zijn samengesteld op basis van hydraterende bloemenwaters en verzorgende, herstellende plantaardige oliën die de huid soepel en zacht houden. Antioxidanten en vitamines beschermen en verzorgen de huid. Door de huidfunctie te respecteren blijft deze in balans en zijn een T-zone, een trekkerig gevoel, verstoppingen of een doffe huid verleden tijd. Start nu jouw nieuwe clean skincare routine met de Witlof Cleansing Mousse en de Witlof Regenerating Oil Serum, de perfecte combi voor ieder huidtype.

 

Witlof hoopt consumenten zoveel mogelijk bewust te maken van wat gezonde huidverzorging nu is: waar heeft je huid nou echt wat aan en welke cosmetica ingrediënten kun je beter vermijden of zijn zelfs schadelijk? Kortom: weet wat je smeert! 

 

Ook gaat natuurlijke huidverzorging hand in hand met een betere leefomgeving. Met de keuze voor verpakking, specifieke biologische ingrediënten en het recycling project wil Witlof bijdragen aan een duurzamere en gezonde wereld. Het merk moedigt met het plan kopers aan om bewuster om te gaan met afval. Door lege verpakkingen bij het gescheiden afval weg te gooien, krijgt de klant korting op de volgende aankoop.


Dit sluit perfect aan bij de missie van Holland & Barrett. 

Alle producten van Witlof Clean Dutch Skincare zijn 100% natuurlijk, vegan en dierproefvrij.

 

DE PRODUCTEN

 

Witlof Cleansing Mousse Cornflower & Frangipani (150ml) - €34.99 exclusief bij Holland & Barrett

  • Zachte reinigingsmousse met frangipani-olie en korenbloem
  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Voor ieder huidtype

 

Deze rijke Cleansing Mousse reinigt je huid grondig en zacht tegelijk. Het Korenbloemwater verfrist en reinigt, de Frangipani geeft die heerlijke zachte geur. Bevat ook vitamine C uit rozebottelextract en pro-vitamine A uit gember. Als je het gebruikt verandert de mousse in een zachte, crèmige cleanser, zodat je ook een droge of gevoelige huid goed kan reinigen.

Deze mousse is ideaal voor de reiniging van je gezicht, maar kan ook prima over je hele lichaam gebruikt worden.

 

Witlof Regenerating Oil Serum Rosehip Seed & Hazelnut Oil (30ml) - €44.99 exclusief bij Holland & Barrett

  • 100% natuurlijk serum op oliebasis
  • Herstellend en voedend
  • Met rozenbottelzaadolie, hazelnootolie en vitamine E

 

Het Regenerating Oil Serum bestaat voor het grootste gedeelte uit 100% biologische Rozebottelzaadolie dat bekend staat om haar reparerende werking, herstel van de huidstructuur en vermindering van lijntjes en vlekjes op de huid.

 

Ondersteunend aan de Rozebottelzaadolie is de Hazelnootolie dat bloedvat vernauwend werkt (ter voorkoming van couperose), Macadamia olie herstelt sterk en Jojoba olie heeft ontstekingsremmende en talg regulerende eigenschappen. Zoete amandelolie vermindert irritaties en werkt vochtregulerend. Het Calendula extract kalmeert en balanceert de huidfuncties. De toegevoegde natuurlijke full-spectrum vitamine E zorgt voor een sterke antioxidantenwerking ter bescherming van de huid.

 

Samen vormen de ingrediënten in dit serum een super voedend pakketje om de beschadigde of droge huid te herstellen en haar natuurlijke glans terug te geven.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van producten kunt u contact opnemen met: Claudia Kasteel van SimplyPR | c.kasteel@simplypr.nl | +31 20 776 7756

over holland & barrett

Holland & Barrett Nederland - tot 1 mei 2015 De Tuinen B.V. - is een landelijke keten van 202 gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling. Daarin is kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier steeds belangrijker. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een scala aan verzorgings- en relax producten. De verzorgingsproducten van Holland & Barrett zijn vrij van SLS (Sodium Lauryl Sulfaat), parabenen, microplastics en niet getest op dieren.

 

Na een uitgebreid klantonderzoek is Holland & Barrett dankzij hun persoonlijke benadering derde geworden in de KPMG top 100 Customer Experience Excellence. Hierbij is gelet op de merkpersoonlijkheid, integriteit, verwachtingsmanagement, het denk- en oplossingsvermogen, het minimaliseren van de klant inspanning en het tonen van empathie.

over witlof

Er zijn veel crèmes die een tien jaar jongere huid beloven. Maar de ingrediënten die gebruikt worden zijn vaak niet gezond voor je huid. Wij van Witlof willen je laten ervaren wat natuurlijke verzorgingsproducten voor je huid kunnen doen. Na een juridische carrière opende Caroline tien jaar geleden C. Cosmetics, een salon en winkel in Amsterdam met uitsluitend natuurlijke beautyproducten. Haar missie was om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de stoffen in cosmetica die niet altijd even gezond zijn. Om dat te bereiken gaf ze lezingen en workshops over de ingrediënten van huidverzorgingsproducten. Ze miste een lijn met producten die niet alleen natuurlijk en effectief was, maar ook aantrekkelijk, lekker ruikend én betaalbaar. Daarom startte ze samen met Cis Nijenhuis een eigen merk.

Caroline van Eeuwijk: 'Witlof is een clean, crisp, lekkere en sappige groente, die er mooi uitziet en boordevol vitamines en andere voedingsstoffen zit. Net als onze producten. En dus, een echte Hollandse naam. Witlof, with love’.