Dankzij deze combinatie van supplementen slaap je beter en heb je overdag meer energieDankzij deze combinatie van supplementen slaap je beter en heb je overdag meer energie
terug naar pressroom

Dankzij deze combinatie van supplementen slaap je beter en heb je overdag meer energie

Precies wat we nodig hebben in deze tijd

Het kan in deze tijden af en toe lastig zijn om goed in ons vel te zitten. Veel van ons slapen minder goed en hebben ook meer moeite om overdag onze energie en focus te behouden. Motion Nutrition heeft een voedzame reeks aan supplementen ontwikkeld, die geest en lichaam helpen meer energie te krijgen op een volledig natuurlijke wijze. De UNPLUG voor een goede nachtrust, en de POWER UP voor een energieke dag.

 

Mooi meegenomen: de POWER UP bevat bovendien een hoge dosis vitamine D3!

 

Motion Nutrition Night Time UNPLUG

 

De beste basis voor een heldere geest, is een goede nachtrust. De Motion Nutrition Night Time UNPLUG is een kalmerend voedingssupplement op basis van mineralen en natuurlijke kruidenextracten. Het brengt voor het slapengaan je geest tot rust en geeft je een gevoel van kalmte.

 

UNPLUG bevordert de mooiste dromen, een rustige geest en kalme stemming. Klaar voor een diepe, herstellende slaap? Tijd om de stekker uit het stopcontact te halen.

 

De vijf belangrijkste ingrediënten zijn*:

Ashwagandha vermindert alledaagse gevoelens zoals angst en stress

Montmorency-kers laat je heerlijk wegdoezelen in een diepe slaap

Waterhysop voor de mooiste dromen en vrolijke ochtenden

L-Theanine ter ondersteuning van de innerlijke rust en balans

Mineralenmengsel van magnesium, zink en jodium Zink helpt bij geestelijke druk en inspanning en magnesium draagt bij aan een normaal psychologisch functioneren. Jodium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en houdt de geest helder.

 

*UNPLUG bevat geen synthetische, verslappende of slaapverwekkende middelen.

 

Aanbevolen gebruik: 2 capsules per dag, 's avonds innemen. Houd je altijd aan de aanbevolen dosering.

 

Motion Nutrition Day Time POWER UP

 

Na een heerlijke nacht slapen, wil je natuurlijk niets liever dan een goede focus, concentratie en een boost van productiviteit. ‘PowerUp’ is jouw wake-up call! De Motion Nutrition Day Time POWER UP is een mix op basis van vitamines, mineralen en natuurlijke kruidenextracten die jou een vliegende start van je dag geven. Het houdt je brein scherp en is dankzij de toevoeging van vitamine B5 speciaal ontworpen om de mentale prestaties te optimaliseren. Vitamines B6 en B12 bevorderen het concentratievermogen en verminderen vermoeidheid. Biotine (vitamine B8) draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen en ondersteunt het energieniveau. Het helpt je om namen, nummers en plaatsen beter te onthouden. Zo kom je de drukke dag door met een beter humeur, een laserscherpe focus en gedrevenheid.  

 

Nog een bonus: POWER UP bevat 25 MCG aan D3, dit is 500% van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid). Daarnaast is het supplement dankzij de hoge dosering B12 zeer geschikt voor vegans en vegetariërs.

 

De vijf belangrijkste ingrediënten zijn*:

L-Tyrosine, verbetert het vermogen om met stress om te gaan en verbetert je besluitvorming

Koreaanse Panax Ginseng, bevordert mentale helderheid

Aziatische waternavel, ondersteunt de doorbloeding in je hersenen en zorgt voor een betere concentratie

Pruikzwam, ondersteunt stressherstel en de beschermingsmechanismen van je hersenen

Combinatie van biotine, ijzer en aminozuren draagt bij aan een gezonde psychologische en cognitieve functie van je brein

 

*POWER UP bevat geen cafeïne of andere stimulerende middelen.

 

Product- en verkoopinformatie

Motion Nutrition supplementen bevatten geen synthetische of stimulerende middelen, alleen echt voedzame ingrediënten die diepgeworteld zijn in voedingswetenschap en veilig zijn voor langdurig gebruik. De producten zijn glutenvrij en geschikt voor veganisten en vegetariërs.

 

Aanbevolen gebruik Unplug: 2 capsules per dag, 's avonds innemen.

Aanbevolen gebruik Power Up: 2 capsules per dag, 's ochtends innemen.

Houd je altijd aan de aanbevolen dosering.

Prijs €28,99 

De winkels van Holland & Barrett zijn momenteel geopend.

Én van 28 december 2020 tot en met 24 januari 2021 loopt er een 1 + 1 gratis actie bij Holland & Barrett! 

 

De supplementen zijn exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett Nederland - tot 1 mei 2015 De Tuinen B.V. - is een landelijke keten van 202 gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling. Daarin is kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier steeds belangrijker. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een scala aan verzorgings- en relax producten. De verzorgingsproducten van Holland & Barrett zijn vrij van SLS (Sodium Lauryl Sulfaat), parabenen, microplastics en niet getest op dieren.

 

Na een uitgebreid klantonderzoek is Holland & Barrett dankzij hun persoonlijke benadering derde geworden in de KPMG top 100 Customer Experience Excellence. Hierbij is gelet op de merkpersoonlijkheid, integriteit, verwachtingsmanagement, het denk- en oplossingsvermogen, het minimaliseren van de klant inspanning en het tonen van empathie.