Activeer natuurlijke energie met de supplementen van GSE
terug naar pressroom

Activeer natuurlijke energie met de supplementen van GSE

We leven in een tijd waarin minder vlees wordt gegeten en twee keer nagedacht wordt of iets wel duurzaam verantwoord is. Waar een dierlijk product vroeger als onmisbare toevoeging werd gezien, is dit tegenwoordig niet meer het geval. Producten uit de natuur dienen als voedingsstoffen, waar vervolgens weer energie uit wordt gehaald. Maak kennis met de VeganPlus supplementen van GSE, speciaal ontwikkeld voor een vegan lifestyle en verkrijgbaar bij Holland & Barrett. De producten bieden de juiste ondersteuning in een tijd waarin het maken van plantaardige keuzes steeds meer de standaard is.

 

Vegan is hip
Een heerlijke havermelk cappuccino? Of toch liever een vegan burger in een restaurant? Het kiezen van een plantaardige optie is tegenwoordig niet meer dan normaal geworden. Het aantal vegetariërs en veganisten is de afgelopen jaren enorm gestegen en het feit dat veganistisch eten helemaal hot is wordt omarmd. Supplementen met essentiële voedingsstoffen die minder makkelijk uit plantaardig voedsel te halen zijn bieden daarom de perfecte aanvulling in de dagelijkse routine. Omarm de hippe vegan lifestyle met behulp van de supplementen van GSE!

 

De kracht uit natuurlijke ingrediënten
GSE haalt voor de VeganPlus supplementen het beste uit de natuur. Het supplementencomplex bestaat uit een mix van voedingsstoffen en vitaminen die dagelijks nodig zijn om energiek en fit te blijven. Zo komt vitamine B12 uit chlorella, ijzer uit kerriebladeren en vitamine D3 uit korstmos. Vitamine B12 ondersteunt de werking van het immuunsysteem, het zenuwstelsel, een normale psychologische functie en de vermindering van vermoeidheid. Vitamine D3 staat bekend als ‘de zonnevitamine’, en draagt ook bij aan het immuunsysteem. Jodium afkomstig uit zeewier helpt de productie van het schildklierhormoon en Calcium komt uit een kalkhoudende alg en bevordert de botten en spieren. Met deze samenstelling wordt het lichaam voorzien van de voedingsstoffen die het verdient.

 

Een ijzersterke aanvulling
Iedere dag sporten of een hele dag concentreren op de werkvloer? Het binnenkrijgen van voldoende ijzer is voor iedereen belangrijk want dit wordt gebruikt als een bron van energie. Naast de supplementen voor de vegan lifestyle biedt GSE extra ondersteuning aan het energieniveau met het IJzer Vitaal Complex. De sappen uit het kerrieblad in dit supplement bieden 40% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

 

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid en verzorging. Met al ruim 150 jaar ervaring op de Europese markt mogen zij zich met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

 

Bij Holland & Barrett hebben ze alles in huis zodat iedereen kan profiteren van de kracht en verzorging van de natuur. Ze helpen je graag met alle kennis en lessen die de natuur ons leert.

 

Voor voedingssupplementen, natuurlijke verzorgingsproducten en gezonde voeding kun je zowel online als in de winkel bij hen terecht. Inmiddels hebben ze meer dan 1600 winkels over de hele wereld. Je vindt ze in Nederland, België, Engeland en Ierland maar ook in Spanje, China en India.