Spring loves HinckSpring loves HinckSpring loves HinckSpring loves Hinck
terug naar pressroom

Spring loves Hinck

Hinck heeft een nieuwe, kleurrijke lente/zomer collectie.

Het Amsterdamse interieurmerk Hinck biedt een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires. De collecties zijn rijk aan kleur en bevatten originele patronen.  Het merk past hierdoor perfect binnen elke interieurstijl. Bij het selecteren van het materiaal wordt er door Hinck bewust gekozen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals handgeweven katoen, linnen, mohair, wol, bamboe en wolvilt. Deze kwaliteitsproducten geven elk interieur de uitstraling die het verdient.

 

De nieuwe collectie linnen kussens van dit voorjaar valt op door de intense kleuren groen en blauw. Ook nieuw is de kleur mosterd, een frisse geel naast de vertrouwde kleur oker die Hinck al langer voert. De linnen kussens zijn handgeborduurd, in de typische geometrische patronen van Hinck. De kleuren van de uitgebreide collectie kussens in wolvilt matchen perfect bij alle linnen kussens. Dus er kan volop worden gemixt.

 

Haal de lente in huis met Hinck.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Hinck Amsterdam presenteert dé winterkleuren van 2020
Nieuw jaar, fris interieur
Hinck viert 12,5 jaar jubileum
De Arch kussens van Hinck geven jouw interieur een moderne twist

LINKS

Website Hinck

SOCIAL MEDIA Hinck Amsterdam

over Hinck

Het Amsterdamse interieurmerk Hinck biedt een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires. De kracht van de ontwerpen van Hinck zit hem in de kwaliteit, het oog voor detail en de fijne afwerking van de producten. De collecties zijn rijk aan kleur en bevatten zeer uiteenlopende patronen. Om die redenen is het merk een bijzondere aanvulling in huis en past deze binnen elke interieurstijl. Bij het selecteren van het materiaal wordt er bewust gekozen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals handgeweven katoen, linnen, mohair, wol, bamboe en wolvilt. Deze kwaliteitsproducten geven elk interieur de uitstraling die het verdient.