Nieuw jaar, fris interieurNieuw jaar, fris interieurNieuw jaar, fris interieur
terug naar pressroom

Nieuw jaar, fris interieur

Geef je interieur wat warmte tijdens de koude dagen met de kussens van Hinck Amsterdam. De warme kleuren collectie zorgt voor sfeer en warmte in huis. Een mooie verandering voor het nieuwe jaar!  

 

De collectie warme kleuren is behoorlijk uitgebreid. Hinck heeft de kleuren mineral-red, pink-purple, dark-rose, soft-pink en orange-red aan hun collectie toegevoegd. Deze kleuren heeft Hinck zó gekozen, omdat ze overal bij passen en daarom ook goed te combineren zijn in ieder interieur. Met deze mix van kleuren val je zeker nooit uit de toon. De nieuwste kussens zijn verkrijgbaar in trendy katoenvelours; een zachte, fijne en glanzende stof. Deze stof is in 2020 niet meer uit je interieur weg te denken!

 

Hinck gebruikt velours voor een klassiek kussen met een koperen rits die verkrijgbaar is in verschillende organische en ronde vormen. De katoenvelours is van de beste kwaliteit en de fijnste garen; zoals je altijd van Hinck gewend bent. Naast kussens heeft Hinck nu ook velours poefen in roze en rode tinten, met ook hierbij een koperen rits als detail. Een leuke musthave waarmee jouw interieur weer helemaal klaar is voor het nieuwe jaar. 

 

Over Hinck  

Het Amsterdamse interieurmerk Hinck biedt een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires. De kracht van de ontwerpen van Hinck zit hem in de kwaliteit, het oog voor detail en de fijne afwerking van de producten. De collecties zijn rijk aan kleur en bevatten zeer uiteenlopende patronen. Om die redenen is het merk een bijzondere aanvulling in huis en past deze binnen elke interieurstijl. Bij het selecteren van het materiaal wordt er bewust gekozen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals handgeweven katoen, linnen, mohair, wol, bamboe en wolvilt. Deze kwaliteitsproducten geven elk interieur de uitstraling die het verdient.

 

Je vindt de collecties van Hinck online via www.hinck.nl of in de diverse winkels van Loods 5.