Najaarscollectie Najaarscollectie Najaarscollectie
terug naar pressroom

Najaarscollectie

Combineer aardetinten met rijke kleuren als Cobalt en Pepper Green

De dagen worden korter, kouder en donkerder. Niets lekkerder dan thuis op de bank te liggen met kleurige kussens zo zacht dat je helemaal op kunt gaan in het herfst gevoel.

Dit najaar staan de kussens van Hinck in het teken van diepe en vooral rijke kleuren. De handgeweven katoenen Herringbone kussens voelen net zo zacht als wol en met keuze uit zeven kleuren passen ze in ieder interieur.

Opvallende kleuren in de collectie voor deze herfst en winter zijn de eyecatchers Cobalt en Peppergreen. Prachtig te combineren met de aardetinten Amber, Moss en Mustard.

 

In deze zelfde kleuren is de bijpassende serie kussens ‘Criss’ verkrijgbaar, eveneens gemaakt van een handgeweven stof met een verfijnd dessin.

 

Voor het eerst heeft Hinck dit najaar ook kussen van jersey katoen in de collectie, een heerlijk zachte stof om lekker tegenaan te kruipen.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Hinck Amsterdam presenteert dé winterkleuren van 2020
Nieuw jaar, fris interieur
Hinck viert 12,5 jaar jubileum
De Arch kussens van Hinck geven jouw interieur een moderne twist

LINKS

Website Hinck

SOCIAL MEDIA Hinck Amsterdam

Over Hinck

Het Amsterdamse interieurmerk Hinck biedt een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires. De kracht van de ontwerpen van Hinck zit hem in de kwaliteit, het oog voor detail en de fijne afwerking van de producten. De collecties zijn rijk aan kleur en bevatten zeer uiteenlopende patronen. Om die redenen is het merk een bijzondere aanvulling in huis en past deze binnen elke interieurstijl. Bij het selecteren van het materiaal wordt er bewust gekozen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals handgeweven katoen, linnen, mohair, wol, bamboe en wolvilt. Deze kwaliteitsproducten geven elk interieur de uitstraling die het verdient.

 
Je vindt de collecties van Hinck online via www.hinck.nl of in de diverse winkels van Loods 5.