Met Hinck kussens breng je het zonnetje in huisMet Hinck kussens breng je het zonnetje in huisMet Hinck kussens breng je het zonnetje in huisMet Hinck kussens breng je het zonnetje in huis
terug naar pressroom

Met Hinck kussens breng je het zonnetje in huis

Durf voor geel te kiezen en fris je interieur op

Geel is een kleur die veel mensen als een gewaagde kleur zien en daarom niet in huis durven halen. Toch is het een van de trendkleuren voor de zomer. 

 

Het Amsterdamse interieurmerk Hinck volgt de trends op de voet en komt daarom met elegante kussens in de kleur mosterd, fris geel en vrolijk oker. Met de gele kussens van Hinck breng je harmonie, optimisme en letterlijk het zonnetje in huis. Bovendien lenen de kussen zich perfect als eyecatcher, zowel binnenshuis als in de buitenleefruimte. 

 

Fris je interieur op en ga in de zomermaanden voor geel!

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Hinck Amsterdam presenteert dé winterkleuren van 2020
Nieuw jaar, fris interieur
Hinck viert 12,5 jaar jubileum
De Arch kussens van Hinck geven jouw interieur een moderne twist

LINKS

Website Hinck

SOCIAL MEDIA Hinck Amsterdam

over Hinck

Het Amsterdamse interieurmerk Hinck biedt een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires. De kracht van de ontwerpen van Hinck zit hem in de kwaliteit, het oog voor detail en de fijne afwerking van de producten. De collecties zijn rijk aan kleur en bevatten zeer uiteenlopende patronen. Om die redenen is het merk een bijzondere aanvulling in huis en past deze binnen elke interieurstijl. Bij het selecteren van het materiaal wordt er bewust gekozen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals handgeweven katoen, linnen, mohair, wol, bamboe en wolvilt. Deze kwaliteitsproducten geven elk interieur de uitstraling die het verdient.