Kobalt BlauwKobalt BlauwKobalt Blauw
terug naar pressroom

Kobalt Blauw

Nieuw seizoen staat in het teken van it-kleur kobalt blauw

Kobalt blauw is dé it-kleur van dit seizoen. Deze kleur is terug te vinden in de najaar-winter collectie van Hinck Amsterdam. Deze kwaliteitskussens geven elk interieur de uitstraling die het verdient. Het kobalt blauw in combinatie met handgewezen stoffen in een verfijnd dessin maken de kussens in de serie 'Criss' tot unieke eye catchers

 

Op zoek naar een kussen zo zacht als wol? De handgewoven katoenen Herringbone kussens in kobalt blauw vragen erom lekker tegenaan te kruipen. Bij het selecteren van het materiaal kiest Hinck Amsterdam bewust voor natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals handgeweven katoen, linnen, mohair, wol, bamboe en wolvilt. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Hinck Amsterdam presenteert dé winterkleuren van 2020
Nieuw jaar, fris interieur
Hinck viert 12,5 jaar jubileum
De Arch kussens van Hinck geven jouw interieur een moderne twist

LINKS

Website Hinck

SOCIAL MEDIA Hinck Amsterdam

Over Hinck

Het Amsterdamse interieurmerk Hinck biedt een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires. De kracht van de ontwerpen van Hinck zit hem in de kwaliteit, het oog voor detail en de fijne afwerking van de producten. De collecties zijn rijk aan kleur en bevatten zeer uiteenlopende patronen. Om die redenen is het merk een bijzondere aanvulling in huis en past deze binnen elke interieurstijl. Bij het selecteren van het materiaal wordt er bewust gekozen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals handgeweven katoen, linnen, mohair, wol, bamboe en wolvilt. Deze kwaliteitsproducten geven elk interieur de uitstraling die het verdient.

 
Je vindt de collecties van Hinck online via www.hinck.nl of in de diverse winkels van Loods 5.