Hinck viert 12,5 jaar jubileum Hinck viert 12,5 jaar jubileum Hinck viert 12,5 jaar jubileum Hinck viert 12,5 jaar jubileum
terug naar pressroom

Hinck viert 12,5 jaar jubileum

Time flies when you’re having fun.

Wat maakt Hinck nu tot zo’n succes?

 

Velen zijn door de jaren heen voor de kwalitatieve stoffen en unieke designs van de woonaccessoires van het Amsterdamse Hinck gevallen. De collecties zijn rijk aan kleur en bevatten zeer uitlopende patronen. Hinck heeft de uitbreiding van de collectie altijd op nummer een gezet. Dit doen zij op een eerlijke en kwalitatieve manier. Het geheim? Bij Hinck vind je geen machinaal gemaakt product van een synthetische stof. Het katoen, velours, zijde, wolvilt, linnen en mohair wordt speciaal voor hen gemaakt. De stoffen zijn unieke ontwerpen, handgemaakt en/of handgeweven. Zoals de trendy Arch kussens, waarbij er gebruik is gemaakt van 100 procent zuiver linnen geborduurd met woldraad. Deze zijn in meerdere kleuren beschikbaar, zodat het in elk interieur past.

 

Bovendien durft Hinck. Ze durven iets nieuws te proberen, verrassende kleuren te gebruiken, combinaties te maken die anderen nog spannend vinden en soms zelfs vooruitlopen op een trend. Ze blijven dicht bij zichzelf en staan achter ieder ontwerp. Dit heeft geleid tot fantastische samenwerkingen met grote stylistes, architectenbureaus en vastgoedontwikkelaars waar zij ontzettend dankbaar voor zijn.

 

De collectie van Hinck is te vinden op www.hinck.nl en verkrijgbaar bij Loods 5 Zaandam, Sliedrecht, Amersfoort en Maastricht.

 

Over Hinck

Het Amsterdamse interieurmerk Hinck biedt een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires. De kracht van de ontwerpen van Hinck zit hem in de kwaliteit, het oog voor detail en de fijne afwerking van de producten. De collecties zijn rijk aan kleur en bevatten zeer uiteenlopende patronen. Om die redenen is het merk een bijzondere aanvulling in huis en past deze binnen elke interieurstijl. Bij het selecteren van het materiaal wordt er bewust gekozen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals handgeweven katoen, linnen, mohair, wol, bamboe en wolvilt. Deze kwaliteitsproducten geven elk interieur de uitstraling die het verdient.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Hinck Amsterdam presenteert dé winterkleuren van 2020
Nieuw jaar, fris interieur
De Arch kussens van Hinck geven jouw interieur een moderne twist
Hinck lanceert beddengoedlijn in dé trendkleuren van 2019

LINKS

Website Hinck

SOCIAL MEDIA Hinck Amsterdam