Hinck Amsterdam presenteert dé winterkleuren van 2020Hinck Amsterdam presenteert dé winterkleuren van 2020Hinck Amsterdam presenteert dé winterkleuren van 2020
terug naar pressroom

Hinck Amsterdam presenteert dé winterkleuren van 2020

Breng de warmte op een stijlvolle manier in huis met de kussens van Hinck in kleurrijke winter tinten.

De warme tinten domineren namelijk de huidige collectie van het Amsterdamse interieurmerk Hinck, waarbij er een combinatie te vinden is tussen prachtige velour stoffen en grafische prints en patronen. Zo voert de kleur paars overduidelijk de boventoon en zien we deze zowel terug in subtiele poedertinten, maar ook kleurrijke blikvangers die je interieur gemakkelijk in de wintersfeer brengen. 

Het is eigenlijk ook helemaal geen verrassing dat er deze winter een ode aan warme tinten is ontstaan, paars met een warme ondertoon is namelijk de kleur van verder zien dan je kunt kijken, optimisme en kracht. En laat dat nou nét zijn wat we nodig hebben in deze tijden. De ster-kleur paars is daarnaast makkelijk te combineren met andere warme tinten zoals warm rood, mosgroen of oudroze, waar aan er gelukkig ook geen gebrek is bij Hinck Amsterdam.

Over Hinck
Het Amsterdamse interieurmerk Hinck biedt een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires. De kracht van de ontwerpen van Hinck zit hem in de kwaliteit, het oog voor detail en de fijne afwerking van de producten. De collecties zijn rijk aan kleur en bevatten zeer uiteenlopende patronen. Om die redenen is het merk een bijzondere aanvulling in huis en past deze binnen elke interieurstijl. Bij het selecteren van het materiaal wordt er bewust gekozen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals handgeweven katoen, linnen, mohair, wol, bamboe en wolvilt. Deze kwaliteitsproducten geven elk interieur de uitstraling die het verdient.

 

Je vindt de collecties van Hinck online via www.hinck.nl of in de diverse winkels van Loods 5.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Nieuw jaar, fris interieur
Hinck viert 12,5 jaar jubileum
De Arch kussens van Hinck geven jouw interieur een moderne twist
Hinck lanceert beddengoedlijn in dé trendkleuren van 2019

LINKS

Website Hinck

SOCIAL MEDIA Hinck Amsterdam