De veelzijdigheid van groenDe veelzijdigheid van groen
terug naar pressroom

De veelzijdigheid van groen

Pauw groen, mint groen, peper groen, mos groen, cadmium groen of oud groen. Eén ding is zeker: groen kent veel verschillende tinten. De veelzijdigheid van de kleur maakt het makkelijk te combineren. Dit weet Hinck Amsterdam als geen ander en ontwikkelde daarom een bijzondere collectie kussens in alle kleuren groen denkbaar.

 

Volgens Hinck is het niet gek dat de kleur altijd al geliefd is in het interieur. Zo zou groen staan voor veiligheid en ontspanning. Terwijl het op cultureel gebied staat het voor wijsheid, inzicht, toewijding en een lang leven. De collectie groene kussens van Hinck is daarom verkrijgbaar in verschillende groen tinten, patronen en materialen. Zo heeft Hinck voor ieder interieur een passend groen kussen.

 

Over Hinck

Het Amsterdamse interieurmerk Hinck biedt een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires. De kracht van de ontwerpen van Hinck zit hem in de kwaliteit, het oog voor detail en de fijne afwerking van de producten. De collecties zijn rijk aan kleur en bevatten zeer uiteenlopende patronen. Om die redenen is het merk een bijzondere aanvulling in huis en past deze binnen elke interieurstijl. Bij het selecteren van het materiaal wordt er bewust gekozen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals handgeweven katoen, linnen, mohair, wol, bamboe en wolvilt. Deze kwaliteitsproducten geven elk interieur de uitstraling die het verdient.

 

Je vindt de collecties van Hinck online via www.hinck.nl of in de diverse winkels van Loods 5.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Hinck Amsterdam presenteert dé winterkleuren van 2020
Nieuw jaar, fris interieur
Hinck viert 12,5 jaar jubileum
De Arch kussens van Hinck geven jouw interieur een moderne twist

LINKS

Website Hinck

SOCIAL MEDIA Hinck Amsterdam