De Arch kussens van Hinck geven jouw interieur een moderne twistDe Arch kussens van Hinck geven jouw interieur een moderne twistDe Arch kussens van Hinck geven jouw interieur een moderne twist
terug naar pressroom

De Arch kussens van Hinck geven jouw interieur een moderne twist

Wie de trends op de voet volgt heeft het al gespot: de bogen, of eigenlijk Arches zoals we ze in 2019 noemen, zijn hot en happening. Deze trend is ook interieurmerk Hinck niet ontgaan. Zo voeren ronde lijnen en bogen de boventoon in de nieuwste collectie van het Amsterdamse interieurmerk. Met deze nieuwe collectie geef je je interieur in een handomdraai een trendy twist, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit.

 

Bij Hinck Amsterdam geloven ze dat door trends en kwaliteit te combineren, je een volledig nieuwe uitstraling kunt geven aan je interieur, hun nieuwste collectie is daar het perfecte voorbeeld van. Neem bijvoorbeeld het Arch kussen van Hinck, dat gemaakt is van 100 procent zuiver linnen geborduurd met woldraad. Het kussen is, net als alle andere items uit de nieuwste collectie, gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit  en beschikbaar in meerdere kleuren zodat het in elk interieur past. Als kers op de taart komt Hinck uit met een bijpassende poef in dezelfde trendy stijl en kleuren als de kussens. Deze poef is niet alleen helemaal on trend, maar zit ook nog eens heerlijk.

 

Over Hinck

Het Amsterdamse interieurmerk Hinck biedt een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires. De kracht van de ontwerpen van Hinck zit hem in de kwaliteit, het oog voor detail en de fijne afwerking van de producten. De collecties zijn rijk aan kleur en bevatten zeer uiteenlopende patronen. Om die redenen is het merk een bijzondere aanvulling in huis en past deze binnen elke interieurstijl. Bij het selecteren van het materiaal wordt er bewust gekozen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals handgeweven katoen, linnen, mohair, wol, bamboe en wolvilt. Deze kwaliteitsproducten geven elk interieur de uitstraling die het verdient.

 

Je vindt de collecties van Hinck online via www.hinck.nl of in de diverse winkels van Loods 5.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Hinck Amsterdam presenteert dé winterkleuren van 2020
Nieuw jaar, fris interieur
Hinck viert 12,5 jaar jubileum
Hinck lanceert beddengoedlijn in dé trendkleuren van 2019

LINKS

Website Hinck

SOCIAL MEDIA Hinck Amsterdam