Collectie badkameraccessoiresCollectie badkameraccessoiresCollectie badkameraccessoiresCollectie badkameraccessoires
terug naar pressroom

Collectie badkameraccessoires

Maak van je badkamer een spa

Helaas hebben we niet allemaal de tijd en het geld om regelmatig de wellness een bezoekje te brengen. Relaxmomenten kunnen heel makkelijk in huis gehouden worden. Door enkele natuurlijke materialen in huis te halen, maak je al snel een spa van elke badkamer. Speciaal om deze relaxmomenten aan te wakkeren, lanceert Hinck een collectie badkameraccessoires. De collectie bestaat uit diverse producten die zorgen voor een eigentijdse Scandinavische look. Hinck koos voor simpele designs en natuurlijke materialen om een rustige uitstraling aan elke badkamer te geven.

 

Om een wellness in huis te creëren, mogen de teakhouten badmatten niet ontbreken. Ze zijn geïnspireerd op de Finse sauna en voelen erg aangenaam aan, omdat het hout de omgevingstemperatuur aanneemt. Bovendien kunnen bacteriën zich niet hechten aan het gekozen type hout, hierdoor zijn ze erg hygiënisch in gebruik.

 

Natuurlijke materialen zorgen voor rust. Ook met dit gegeven passen de Hinck bamboe items perfect binnen elke badkamer. De collectie bestaat zowel uit bamboe wasmanden, als krukjes en bamboe hangers. Samen vormen ze met de rest van de collectie één mooi geheel.

 

En dan is er nog de niet te missen eyecatcher: de grote, ronde bamboe spiegel. Spiegels vergroten de ruimte. Hierdoor kan je ook een kleine badkamer omtoveren tot een echte wellness.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jeffrey Struijk
j.struijk@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Hinck Amsterdam presenteert dé winterkleuren van 2020
Nieuw jaar, fris interieur
Hinck viert 12,5 jaar jubileum
De Arch kussens van Hinck geven jouw interieur een moderne twist

LINKS

Website Hinck

SOCIAL MEDIA Hinck Amsterdam

over Hinck

Het Amsterdamse interieurmerk Hinck biedt een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires. De kracht van de ontwerpen van Hinck zit hem in de kwaliteit, het oog voor detail en de fijne afwerking van de producten. De collecties zijn rijk aan kleur en bevatten zeer uiteenlopende patronen. Om die redenen is het merk een bijzondere aanvulling in huis en past deze binnen elke interieurstijl. Bij het selecteren van het materiaal wordt er bewust gekozen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals handgeweven katoen, linnen, mohair, wol, bamboe en wolvilt. Deze kwaliteitsproducten geven elk interieur de uitstraling die het verdient.