Rouge Hermès - AW20 Limited Edition Collection
terug naar pressroom

Rouge Hermès - AW20 Limited Edition Collection

Hermès presenteert zijn tweede limited edition collectie Rouge Hermès: een tijdelijke collectie van drie, in een palet van clair-obscur gelakte Beauty-voorwerpen. Het palet is een schakering van herfst- en winterkleuren die donkere nachten en ochtendschemering oproepen, heldere lucht met tegenlicht, de droge kou buitenshuis en de behaaglijke sfeer binnen.


De nuances, die variëren van oplichtend tot bedekt, doen denken aan de stille stadsgezichten van Charles Sheeler, de kalme schoonheid van de interieurs van John Register en van Arduino Cantàfora, en de abstracte composities van Jean Hélion.


Drie kleuren lippenstift, drie variaties op het thema roze:

 

ROSE OMBRÉ, satijnen finish: geboend rozenhout en palissander, een heimelijk genoegen in halftinten, stemmig en licht gedempt.

ROSE POMMETTE, satijnen finish: een stralend, speels roze, levendig als een wilde roos die een zonnestraal opvangt.

 

ROSE NUIT, matte finish: fluweelachtig, zijdezacht, diep roze, met de matte gloed van een blauwe sterrenhemel.


Drie kleuren die passen bij een wakkere geest, een open gevoeligheid, een hart dat snel klopt onder een kalm uiterlijk. Drie kleuren die zich koesteren in een felle, geheime zinnelijkheid en herinneren aan het zachte en toch gloedvolle roze van de schilderijen van Yves Klein. Een geheimzinnig statement, zowel subtiel als verfijnd.


Van deze seizoensgebonden herfst-wintercollectie 2020 zijn slechts de stiftkleuren vergankelijk. Dankzij de gebruikte edele materialen zijn de hulzen van de lippenstiften navulbaar, en dus duurzaam. De tijdelijke kleurstaaf kan eenvoudig worden vervangen door een andere kleur.


De herfst-winter 2020 limited edition collectie Rouge Hermès zal vanaf 21 september 2020 wereldwijd te koop worden aangeboden door een selectie Hermès-verkooppunten.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Madeline Mackay
m.mackay@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

LINKS

Website Hermès

SOCIAL MEDIA Hermès