Hermès heropent gerenoveerde en uitgebreide winkel in Amsterdam – De Bijenkorf
terug naar pressroom

Hermès heropent gerenoveerde en uitgebreide winkel in Amsterdam – De Bijenkorf

Amsterdam, 16 augustus 2016 – Hermès kondigt de heropening van haar winkel aan in warenhuis De Bijenkorf te Amsterdam. De winkelruimte, geopend in 2010, is gerenoveerd en uitgebreid naar 160 vierkante meter waar alle 16 métiers van het Parijse huis te vinden zijn.
 

Met deze renovatie heeft de Hermès - De Bijenkorf winkel een lichte en open sfeer gekregen wat zorgt voor een fijne winkelervaring. De ingang wordt gesierd met de speciaal voor Hermès in 1925 ontworpen “Grecques” lampen, die het Griekse sleutel-patroon weergeven, en de vloer is bedekt met het iconische Faubourg mozaïek patroon. Eenmaal binnen ontvouwt het Hermès universum zich rond het centrale gedeelte: zijde, parfums, emaille, sieraden en kleine lederwaren. De ruimte, omringd door de ruitersport- en lederen tassen collectie, leidt naar de interieuraccessoires en het serviesgoed en naar een apart gedeelte voor de horloges en luxe sieraden. Aan de linkerkant van de winkel bevinden zich ready-to-wear, schoenen en accessoires voor de dames en heren.

De Hermès - De Bijenkorf winkel is wederom van de hand van het Parijse architectenbureau RDAI, onder artistieke leiding van Denis Montel. Zij zijn verantwoordelijk voor alle Hermès winkels wereldwijd.

 

Passie voor de toekomst en respect voor het verleden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden bij Hermès. Sinds 1837 hebben zes generaties van ondernemende en gedreven ambachtslieden zich gewijd aan het creëren van objecten van de hoogste kwaliteit. Vanaf het begin als halster- en paardentuigenmakers tot de uitgebreide collecties van vandaag, haar fundamentele waarden blijven hetzelfde - creatieve vrijheid, vakmanschap, innovatie en uitmuntendheid. Hermès, een familiebedrijf, wordt geleid door CEO Axel Dumas, de artistieke leiding is in handen van Pierre-Alexis Dumas. Beiden behoren tot de zesde generatie van de familie.  

 

HERMÈS                                                                                             

Dam 1                                                                                                  

1012 JS Amsterdam     

    

Geopend vanaf 15 augustus 2016

Openingstijden van De Bijenkorf

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Hermès Men zijden sjaals SS'17
Hermès outdoor fabric collection SS 2017
Hermès Swimwear SS17 Collection
HermèsMatic

LINKS

Website Hermès

SOCIAL MEDIA Hermès

Pascale Delcor

Communication Director Hermès Benelux Nordics
E : pascale.delcor@hermes.com