Zó bescherm je de huid tijdens de winterZó bescherm je de huid tijdens de winter
terug naar pressroom

Zó bescherm je de huid tijdens de winter

Wanneer de temperaturen dalen, verdient de huid wat extra aandacht.  FOREO’s skincare experts geven tips om de huid te laten stralen tijdens de koude wintermaanden.

 

Wat doet koud weer met de huid?

Droogheid in het gezicht en op het lichaam is een gevolg van de temperatuursverandering die plaatsvindt tijdens de overgang naar de winter, waardoor expressierimpels uitgesprokener worden en meer schilfering van de huid kan ontstaan. Droogheid en schilfering zijn de meest zichtbare en bekende effecten van lage temperaturen op de huid, maar ook de microcirculatie wordt beïnvloed, de haarvaatjes van de huid trekken samen om de bloedstroom te verminderen, wat roodheid in het gezicht veroorzaakt.

 

Hydrateer van binnenuit

In de winter drinken we minder water, vanwege de kou of omdat we ons minder uitgedroogd voelen. Echter is het essentieel om 2 liter water per dag te drinken om gehydrateerd te blijven. Water gaat niet rechtstreeks de huid in, maar het brengt wel voedingsstoffen in de cellen zodat ze gehydrateerd zijn.

 

Reinig de huid zachtjes

Gebruik lauw water en vermijd plotselinge temperatuurwisselingen. De LUNA 3 zorgt voor een zachte maar diepe reiniging in slechts 1 minuut, waarbij tot 99,5% van het vuil en de onzuiverheden van de huid wordt verwijderd. In combinatie met FOREO’s Micro-Foam maak je de huid schoon, zonder trekkerigheid dankzij de aminozuren en vitamine E. De LUNA 3 zorgt niet alleen voor een diep gereinigd gezicht, het activeert ook de microcirculatie in het bloed dankzij de T-Sonic pulsaties die het gezicht onmiddellijk wakker en stralend maken.

 

Tone en hydrateer het gezicht tegelijkertijd

Neem een paar minuten de tijd en geniet van een verkwikkende en ontspannende massage terwijl de huid diep gehydrateerd en beschermd wordt. De BEAR zorgt d.m.v. microstroomstoten en T-Sonic pulsaties voor een gladdere en stevigere huid. De microstroomtechnologie is alleen doeltreffend als zij wordt gebruikt met een geleidende gel, zoals SERUM SERUM SERUM, die niet alleen de geleidende draad van de microstroom vormt, maar waarvan de actieve bestanddelen de resultaten van de behandeling nog versterken, het gezicht diepgaand hydrateren en beschermen tegen vrije radicalen dankzij de antioxiderende werking.  De gezichtsspieren trainen is essentieel om veroudering en huidverslapping tegen te gaan. Met de nieuwste professionele microstroomtechnologie van FOREO is het dat nu gemakkelijk thuis te doen.

 

Zorg deze winter voor 126% meer hydratatie

Hydratatie is de manier om een droge huid en schilfering van het gezicht te voorkomen. FOREO’s UFO 2 en zijn intensieve 2 minuten behandeling zorgen voor een 126% meer gehydrateerd gezicht. Dankzij de thermo- en cryotherapie dringen de ingrediënten van de FOREO-maskers dieper door en wordt het gezicht gladder. Dankzij de LED-lichttechnologie ziet de huid er gezonder uit dan ooit. Dankzij het groene LED-licht wordt de huidtint egaler en wordt roodheid als gevolg van kou tegengegaan. Combineer uiterst effectieve gezichtsverzorgingstechnologieën met de exclusieve maskerformules van FOREO voor een professionele gezichtsbehandeling thuis.

 

Vergeet de SPF niet

Ook al is het winter, zonnebrandcrème is de laatste stap in elke schoonheidsroutine voor overdag. Wanneer je de huid beschermt tegen de ultraviolette straling van de zon draagt dit bij aan het tegengaan van huidveroudering.

 

Verkoopinformatie

Koop een FOREO-apparaat in de fysieke winkels van De Bijenkorf in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven of shop online op Bijenkorf.nl of FOREO.com. Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van FOREO: @FOREO_Netherlands.

 

LUNA 3 voor de normale, gevoelige of gecombineerd huid. Prijs €199

UFO 2, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €279

BEAR, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €299

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen worden met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com