Zeg vaarwel tegen donkere kringen en wallen met de FOREO IRIS
terug naar pressroom

Zeg vaarwel tegen donkere kringen en wallen met de FOREO IRIS

Betreed de betoverende wereld van FOREO en maak kennis met de IRIS™. 
 
Dankzij de FOREO IRIS™ zijn tijden van donkere kringen en wallen onder je ogen voorbij. Een verzachtende oogmassage die dankzij de unieke T-Sonic™-technologie helpt zichtbare tekenen van huidveroudering en vermoeidheid te verminderen.

 

Met de lancering van de IRIS™ heeft FOREO de markt van oogmassage apparaten gerevolutioneerd.  De FOREO IRIS™ laat vermoeide ogen weer stralen met rustgevende T-Sonic™-technologie. IRIS geeft een zachte oogmassage om zichtbare tekenen van veroudering en vermoeidheid te verminderen en je ogen weer fris te laten stralen.

 

Geïnspireerd door de lymfatische oogmassages die in Azië worden toegepast, verbetert de innovatieve IRIS de zichtbare voordelen van deze techniek buiten de mogelijkheid van vingertoppen alleen. De unieke T-Sonic™ technologie heeft 2 modussen die ieder zijn ontworpen om de oogcontouren zachtjes te masseren en glad te maken.

 

In de Pure modus bootst de IRIS het gevoel na van een handmatige massage met lichte, tikkende bewegingen om de ouderdomsverschijnselen te voorkomen voordat ze zich beginnen te ontwikkelen. De Spa modus combineert tikken met delicate pulseringen om meer uitgesproken ouderdomsverschijnselen te verminderen.

 

Deze doorbraak in beautygadgets biedt de volgende concrete voordelen:
 

 • Alternating T-Sonic™-technologie: speciaal ontworpen om het gebied rondom de ogen aan te pakken en tekenen van huidveroudering en vermoeidheid zoals fijne lijntjes,  rimpels, wallen en donkere kringen weg te vagen.
   
 • Ergonomisch design: sluit perfect op de oogcontour aan, voor een optimale verjongende oogmassage.
   
 • Ultra-hygiënisch & glad oppervlak: het siliconen oppervlak is gemakkelijk te reinigen en voorkomt de opbouw van bacteriën.  
   
 • 2 Mode-system: een ingebouwde timer en 8-snelheidsinstellingen; voor een optimaal comfort dat voldoet aan de behoeften en eisen van iedereen.
   
 • Travel-friendly & Smart design: vergrendelbare bedieningselementen, 100% waterdicht en een volledig opgeladen IRIS™ kan 140 keer mee.
 
De IRIS™ kan worden gebruikt in combinatie met oogcrèmes en serums om de absorptie te verbeteren of kan enkel worden gebruikt voor een ontspannende oogmassage.
 

Verkoop- en productinformatie
De FOREO IRIS™ kost €139 en is verkrijgbaar in de kleuren:  Petal Pink, Black, Magenta en Mint.


Te koop via FOREO.com, Douglas.com, Bol.com, Bijenkorf.nl en de Bijenkorf.

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers van SimplyPR | c.verviers@simplypr.nl |+31 (0)20 776 77 56

 

Affiliate links
Gebruik maken van affiliate links? Dit zijn de affiliate programma's van FOREO en haar retail partners.
 

 • De Bijenkorf
  NL: https://ui.awin.com/awin/merchant/8438/profile
  BE:  https://ui.awin.com/awin/merchant/8684/profile
   
 • Douglas:
  https://ui.awin.com/merchant-profile/8391
   
 • Bol.com partner programma

 

FOREO heeft ook een eigen partnerprogramma. Content partners ontvangen hier standaard een 15% over verkopen. Neem contact op met Claudia Kasteel via c.kasteel@simplypr.nl bij interesse. 

over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com