Wat je nog niet wist over FOREO
terug naar pressroom

Wat je nog niet wist over FOREO

FOREO ken je waarschijnlijk door hun innovatieve beauty producten, zoals de LUNA, UFO en BEAR. Maar er gaat nog veel meer schuil achter het Zweedse skin-tech merk…

 

FOREO is in 2013 opgericht met als doel: het creëren van een thuisspa met hoge kwaliteit, innovatieve beauty apparaten die je iedere dag kunt gebruiken. Het merk lanceert een bewustwordingscampagne met de naam "Be YOUnique" en nodigt iedereen uit om unapologetically zichzelf te zijn en co-creators te worden van het nieuwe gezicht van schoonheid dat slechts één criterium heeft - YOUniqueness!

 

Freddie Mercury

Wist je dat de naam FOREO is geïnspireerd door een nummer van Freddie Mercury?

 

"De naam FOREO komt eigenlijk van 'FOR EveryOne'. Onze oprichter werd geïnspireerd door de tekst in het legendarische lied van Queen: 'This world could be fed, This world could be fun, This could be heaven for everyone, This world could be free, This world could be one.'* Hij werd ook geïnspireerd door Freddie Mercury's energie, genialiteit en ongelooflijke, innemende persona. De tekst van het meesterwerk van Queen werd al snel onze missie toen FOREO de labels wilde afbreken en mensen te inspireren om onbevreesd zichzelf te zijn en zich bewust te zijn van hun unieke stempel op onze prachtige wereld," legt Boris Trupcevic - CEO van FOREO - uit.

 

Trupcevic vervolgt: "Met de beat van de eerste T-sonic pulsatie binnenin onze trademark LUNA, wist Filip dat hij iets groots had dat het gezicht van schoonheid voor altijd zou veranderen. LUNA was meer dan gewoon een apparaat, het was onze eigen Bohemian Rhapsody - niemand kon zich voorstellen dat de siliconen gezichtsborstel & massage de beautywereld zou veroveren, en kort daarna hadden we 20 miljoen mensen die meeklapten op de melodie ervan. LUNA is een monument van niet-binaire schoonheid, schoonheid die verschillen viert en mensen verenigt door middel van iets waarmee iedereen zich kan identificeren."

 

Voor FOREO is het van groot belang dat iedereen hun producten kan gebruiken. Daarom maken zij niet alleen producten voor verschillende huidtypes, maar kan ieder product gepersonaliseerd worden via de app.

 

Nr. 1 best bekeken op TikTok

Wist je dat FOREO-producten de meest bekeken beautytools zijn op TikTok wereldwijd?

 

Skincare liefhebbers luisteren massaal naar hun favoriete TikTok influencers voor nieuws over "the next big thing". Deze gebruikers zijn tech-savvy, innovatie hongerige millennials die weten wat ze willen en wat ze willen op dit moment is FOREO! Waardoor het merk op nummer 1 meest bekeken huidverzorging tool op TikTok wereldwijd staat, dankzij een verbluffend aantal van maar liefst 160.200.000 TikTok views.

 

Eurovision Songfestival

Wist je dat FOREO achter de schermen aanwezig was bij het Eurovision Songfestival 2021?

 

De Nederlandse make-up artist Michela de Simone was tijdens het Eurovisie Songfestival 2021 onder andere verantwoordelijk voor de geweldige looks van Damiano, Thomas en Ethan van Måneskin. Veel stress, weinig slaap en constant dragen van make-up, dat heeft een invloed op je huid! Michela’s oplossing? De artiesten verwennen met een volledige gezichtsbehandeling zonder teveel tijd te verliezen: daar is UFO 2 ideaal voor! In slechts 90 seconden geeft UFO 2, in combinatie met één van de gezichtsmaskers van FOREO, een volledige gezichtsbehandeling.

 

Verkoopinformatie

Koop een FOREO-apparaat in de fysieke winkels van De Bijenkorf in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven of shop online op Bijenkorf.nl of Foreo.com. Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van Foreo: Foreo_Netherlands.

 

LUNA 3 Plus voor de normale, gevoelige of gecombineerde huid. Prijs €299

LUNA 3 voor de normale, gevoelige of gecombineerde huid. Prijs €199

LUNA mini 3, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €159

UFO 2, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €279

BEAR, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €299

BEAR mini, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €199

 

Voor meer informatie, interview mogelijkheden, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

 

*De geciteerde tekst van de compositie ‘Heaven for everyone’ is eigendom van Taylor Roger Meddows en EMI VIRGIN SONGS, FOREO maakt geen aanspraak op het bezit ervan of van delen ervan.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com