terug naar pressroom

Stimuleer de collageenproductie met LED-lichten van FOREO en FAQ™

Collageen is een eiwit dat 80% van de huid uitmaakt en verantwoordelijk is voor het geven van stevigheid. Samen met de natuurlijke stof elastine zorgt dit ervoor dat de huid er jeugdig en gezond uitziet. Naarmate we ouder worden neemt de productie hiervan af, waardoor de huid verslapt en fijne lijntjes zichtbaar worden. De ultieme must-have apparaten van FOREO en FAQ™ maken gebruik van geavanceerde technologieën, die de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleren vanuit het comfort van thuis.

 

FAQ 202 - de toekomst van skincare 

Op zoek naar niet-invasieve behandelingen die kunnen helpen bij het stimuleren van de collageenproductie? Het LED-gezichtsmasker van FAQ™ 202 maakt gebruik van rood LED-lichttherapie en NIR (near-infrared), wat de huidcellen helpt om energie op te laden en leidt tot een verhooge productie van fibroblasten, die collageen produceren. Door het masker 15 minuten per dag te dragen gedurende twee weken, kan het FAQ™ 202 masker rimpels met 32% verminderen en de elasticiteit van de huid aanzienlijk verhogen.

 

Naast de rode LED-lichttherapie beschikt FAQ™ 202 over verschillende LED-golflengten die gelijkmatig in de huid doordringen. Deze technologie heeft veel voordelen en iedere kleur/golflengte LED heeft zijn eigen effect op de huid.

 

FAQ™ 102 - anti-aging holy grail 

Naast de LED-gezichtsmaskers heeft FAQ™ nog een ander apparaat met innovatieve gezichtsverjonging technologieën. FAQ 102 maakt gebruik van radiofrequentie (RF); een niet-invasieve technologie die lage energie golven gebruikt om de diepe laag van de huid te verwarmen. De warmte stimuleert de collageen- en elastine productie voor een vernieuwde, glowy huid. De radiofrequentie gaat zo diep, dat het de fibroblastcellen van de diepste huidlagen verwarmt. Daardoor scheiden de cellen collageen en elastine af voor een directe versteviging van de huid, waardoor tekenen van veroudering direct minder zichtbaar worden. Ervaar een volledige verjonging van de huid met één druk op de knop!

             

 

UFO 3 LED - ultieme glow in no time 

Op zoek naar de perfecte hydratatie en anti-aging behandeling voor thuis? FOREO heeft onlangs de nieuwste UFO 3 LED gelanceerd. Het hydraterende gezichtsapparaat biedt, in slechts 2 minuten, de voordelen van vijf anti-aging spa gezichtsbehandelingen. UFO™ 3 LED is het enige UFO apparaat dat naast de full-spectrum LED-lichttherapie ook NIR (near-infrared) technologie bevat. NIR dringt door tot het diepste niveau van de huid, waar het de cellen effectief behandelt en de collageenproductie wordt verhoogd. Voor een jeugdige look. 

    

Verkoopinformatie

Koop de LED-apparaten van FAQ™ Swiss op inno.be of FOREO.com.

 

Voor meer informatie, productbeelden van FAQ™ Swiss, kan er contact worden opgenomen worden met Daisy Advocaat | d.advocaat@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

 

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com