Steun Breastcancer Awareness Month met FOREO
terug naar pressroom

Steun Breastcancer Awareness Month met FOREO

In een wereldwijde inspanning om het bewustzijn rond borstkanker te vergroten, biedt het Zweedse beauty-tech merk FOREO tot 29% korting op Pink October en doneert een deel van de winst aan de organisatie Living Beyond Breast Cancer.

 

Het Zweedse beauty-tech merk FOREO werkt samen met Living Beyond Breast Cancer en lanceerde een bewustwordingscampagne voor borstkanker onder de naam Pink October om vrouwen aan te moedigen hun borsten regelmatig te controleren op veranderingen die kunnen wijzen op borstkanker. 

 

Als u de zaak van FOREO wilt steunen en tegelijkertijd geld wilt besparen met tot 29% korting op uw favoriete FOREO beauty-tech apparaten, presenteert het merk hun top twee aanbevelingen die van hun Pink October deals echte steals maken. 

 

UFO 2 

FOREO's UFO 2, een van de all-time bestsellers van het merk, is echt een out-of-this-world skin-tech tool die zowel je lichaam als geest voedt. Verpakt in een schattige, maar krachtige puck, combineert dit 2 minuten durende supercharged gezichtsapparaat thermotherapie, cryotherapie, LED-verlichting en de beroemde T-sonic pulsaties om in een mum van tijd resultaten van professioneel niveau te leveren. 

 

De coolste huidverzorgingshack van FOREO, cryotherapie, vermindert zichtbaar wallen, verkleint poriën, lift en verstevigt de huid om tekenen van veroudering te verwijderen. Maskeren met UFO 2 verbetert het vochtgehalte van de huid met 126% na slechts 90 seconden en omdat er niets verloren gaat aan de oppervlakte, houdt het effect tot 6 uur aan.

 

UFO mini 

Van FOREO's supercharged smart masking device UFO mini is klinisch bewezen dat het de zichtbaarheid van rimpels aanzienlijk vermindert in slechts zeven dagen. Het bevat full-spectrum LED lichttherapie, thermotherapie en T-sonic pulsaties om de infusie van voedende masker ingrediënten in de diepere lagen van de huid te maximaliseren.  

 

 

Voor meer informatie over FOREO, 's werelds snelst groeiende beauty-tech merk, en om op de hoogte te blijven van toekomstige groei en innovatie bezoek www.foreo.com of volg @FOREO.

 

Voor meer media-informatie, commentaar of interviews kunt u contact opnemen met pr@foreo.com.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nina Charbon
n.charbon@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Wat is het lotuseffect? FOREO legt uit!
FOREO's meest gewilde cadeausets voor de feestdagen
NIEUW! FOREO LUNA 4 range
NIEUW! IRIS 2: het verjongende oogmassage apparaat

LINKS