Self-care musthaves van FOREO
terug naar pressroom

Self-care musthaves van FOREO

Behoefte aan wat meer self-love? Maak van een huidverzorgingsroutine een self-care ritueel met een reeks aan apparaten van het Zweedse beauty-tech merk FOREO. Het hebben van de juiste skincare routine kan het zelfvertrouwen een enorme boost geven. Gebruik de UFO, LUNA 4 body of de BEAR voor het meest ontspannende spa-gevoel thuis. 

 

UFO 2

Geef de avondroutine een boost met de meest geavanceerde apparaten van FOREO; de UFO 2 & UFO mini 2. Deze apparaten zijn opnieuw ontworpen met ultrasnelle thermotherapie en een nog breder spectrum van LED-licht om de huid een glow te geven in slechts 90 seconden! De UFO 2 & UFO mini 2 zijn voorzien van de geavanceerde Hyper-Infusion Technology en vergroten de voordelen van de UFO Power Activated Masks met een combinatie van thermotherapie, cryotherapie (alleen UFO 2) en T-Sonic pulsaties. Verder zijn de UFO 2 & UFO mini 2 uitgerust met 8 verschillende LED-lampjes, die de huid een ultieme glow geven. 

 

 

LUNA 4 body 

Get ready voor een ultra-hygiënische full-body spa met de LUNA 4 body. Dit apparaat met een zachte T-Sonic™ borstel geeft de huid een diepgaande, zuiverende behandeling, die de huid zichtbaar verzacht en glad maakt. De uiterst aanpasbare, ultra-hygiënische siliconen borstelkop volgt de persoonlijke contouren van het lichaam voor een frisse, gerevitaliseerde en levendige huid. Dit high-tech apparaat reinigt, scrubt en masseert de huid en tilt persoonlijke verzorging en ontspanning naar een hoger niveau. Dit 100% waterdichte apparaat zorgt voor een geëxfolieerde, gladde huid en een strakker, actiever lichaam. 

 

 

IRIS 2 

De IRIS™ 2 is hét ultieme oogmassageapparaat om de ogen weer te laten stralen. Het is niet-invasief, snel, effectief en geïnspireerd op de oude lymfedrainagetechnieken met de vingers die in Azië worden toegepast. Het apparaat zorgt voor frisse, gezondere en jonger uitziende ogen.

 

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com