Optimaliseer je skincare routine met de nieuwste LUNA Play Plus 2™Optimaliseer je skincare routine met de nieuwste LUNA Play Plus 2™Optimaliseer je skincare routine met de nieuwste LUNA Play Plus 2™
terug naar pressroom

Optimaliseer je skincare routine met de nieuwste LUNA Play Plus 2™

De skintech gigant FOREO optimaliseert je dagelijkse skincare routine middels innoverende beauty technologieën en introduceert met trots de nieuwste toevoeging aan hun assortiment: de LUNA Play Plus 2. Dit kleine maar krachtige product verzorgt de huid in slechts 1 minuut door gebruik te maken van T- Sonic™ pulsaties voor een intense doch snelle gezichtsbehandeling gecombineerd met een ontspannende gezichtsmassage. Het perfecte instapmodel om kennis te maken met de LUNA range!

 

De meest hygiënische reinigingsborstel:

Om de opbouw van bacteriën te voorkomen is het apparaat sneldrogend, non-poreus en gemaakt van extreem zachte, ultra-hygiënische siliconen (35x hygiënischer dan nylon borstelharen). De LUNA Play Plus 2™ is voorzien van FOREO's gepatenteerde T-Sonic™ pulsaties (8.000 per minuut), dit zorgt ervoor dat 99,5% van vuil, olie, zweet en make-up resten verwijderd worden voor een zichtbare frisse en stralende huid. De T-Sonic™ pulsaties zorgen ook voor een betere opname van de huidverzorgingsproducten.

 

De meest handige reinigingsborstel:

LUNA Play Plus 2™ kan maar liefst 600 keer worden gebruikt zonder op te laden met het gebruik van batterijen, en is niet USB oplaadbaar. De reinigingsborstel is net als alle andere LUNA productenwaterbestendig. Dankzij het kleine formaat is deze nieuwste reinigingstool gemakkelijk om mee te nemen en daardoor perfect voor vakanties!

 

De LUNA Play Plus 2™ komt in 3 vrolijke kleurtjes, de Mint For You!, Piece-of-Cake en I-Lilac-You!.

 

Verkoopinformatie

De LUNA Play Plus 2™ worden verkocht via boozyshop.nl. Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van Foreo: Foreo_Netherlands

  • LUNA Play Plus 2™ Prijs €59

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com