Ontdek FOREO’s UFO: professionele masker behandelingen in 90 secondenOntdek FOREO’s UFO: professionele masker behandelingen in 90 seconden
terug naar pressroom

Ontdek FOREO’s UFO: professionele masker behandelingen in 90 seconden

Het Zweedse skintech merk FOREO heeft de beste technologieën verzameld om thuis de ultieme masker treatment te ervaren. De apparaten uit de UFO-range zijn een revolutie op het gebied van het aanbrengen van gezichtsmaskers. Door de integratie van LED-lichttherapie en Hyper Infusietechnologie, geven de apparaten uit de UFO-range je in slechts 90 seconden een maskerbehandeling op spa-niveau. 

De UFO 2 en de UFO 2 mini zijn de meest geavanceerde apparaten uit de UFO-range. Het Zweedse design van de UFO 2 en de UFO mini 2 is speciaal ergonomisch ontworpen aan de hand van de contouren van het gezicht. Hierdoor kan het apparaat tijdens de behandeling gemakkelijk het masker over het hele gezicht verspreiden. Door de smart-mask technologieën die de UFO 2 en de UFO 2 mini gebruiken worden de rijke ingrediënten die het masker bevat beter dan ooit opgenomen door de huid. Zo zorgen de maskers voor onder andere hydratie, revitalisatie, kalmering, een heldere teint en bestrijdt het onzuiverheden. 

Smart-mask technologieën 


De UFO mini 2 maakt gebruik van LED-licht-, Thermotherapie en T-Sonic pulsaties. De UFO 2 doet daar nog een schepje boven op door naast al deze smart-mask technologieën ook gebruik te maken van Cryotherapie. De werking van deze smart-mask technologieën in combinatie met de FOREO maskers is als volgt:
 

 • Thermotherapie: de UFO verwarmt om de huid te verzachten en de poriën voor te bereiden op de behandeling, waardoor de ingrediënten van het masker in de diepste lagen van de huid doordringen.
 • Cryotherapie: verstevigt de huid, maakt poriën en wallen minder zichtbaar en helpt de huid om de ingrediënten beter op te nemen. Dit wordt gedaan door de koelte die de UFO afgeeft tijdens deze therapie. 
 • LED-lichttherapie: de acht verschillende kleuren die het LED-licht van de UFO 2 en de UFO mini 2 kan aannemen hebben gunstige voordelen voor de huid. Zo zorgt het rode LED-licht er bijvoorbeeld voor dat de collageen aanmaak wordt gestimuleerd, het blauwe LED-licht doodt bacteriën die acne veroorzaken en groen LED-licht zorgt voor een egalere teint. 
 • T-SONIC™ Pulsaties: FOREO’s trademark technologie die de opname van ingrediënten vergemakkelijkt en tegelijkertijd een rustgevende gezichtsmassage biedt.


Speciaal ontwikkelde maskers


De geconcentreerde dermatologisch geteste maskerformules zijn aangepast op de specifieke behoeften van de huid. De maskers bevatte hoogwaardige natuurlijk ingrediënten, vitamines en voedingsrijke formules om de huid te verfrissen en een stralende glow te geven. Daarbij zijn de maskers gemaakt van ultrazacht microfiber en hydrocell, die de huid niet irriteren of uitdrogen.

Daily duo maskers:


Dit duo bestaat uit het Make My Day en Call It A night masker. De namen zeggen het al: je gebruikt het Make My Day masker wanneer je wakker wordt voor een frisse hydratie en een energie boost voor je huid. Het Call It A Night masker gebruik je voordat je gaat slapen en staat bekend om de diepe verzorgende werking met een verjongend effect. 
 

Advanced collection maskers: 

 

 • Youth Junkie masker: verbetert de elasticiteit van de huid door vitamine E en collageen. 
 • Glow Addict masker: geeft de huid een natuurlijk stralende glow door vitamine E en parel extract. 
 • Shimmer Freak masker: focust op het verjongen van de oogzone en het voorkomen van fijne lijntjes.
 • Matte Maniac masker: vermindert de aanmaak van overtollig talg vermindert en zorgt zo voor een matte complexie.
 • H2Overdose masker: geeft de huid een hydratatie boost door hyaluronzuur en aquaxyl. 


Farm To Face collection maskers:


De Farm To Face maskers bevatten enkel plantaardige ingrediënten die het FOREO-Instituut persoonlijk uit alle hoeken van de wereld heeft gehaald.

 

 • Cannabis Seed Oil masker: kalmeert en verzacht de huid voor een egale teint.
 • Coconut Oil masker: bevat een rijke formule voor een diepe voeding en zachtere huid. 
 • Grean Tea masker: zuiverend effect voor een frisse, gezonde huid 
 • Bulgarian Rose masker: geeft diepe hydratatie en laat de huid stralen. 
 • Makuna Honey masker: revitaliseert de vermoeide huid, waardoor deze zijdezacht wordt. 
 • Acaï Berry masker: maakt de huid glad en soepel voor een jeugdige uitstraling. 


App connected


Bij het gebruiken van de UFO 2 en UFO mini 2 is het belangrijk om eerst het gezicht goed te reinigen met behulp van bijvoorbeeld de LUNA 3. Vervolgens open je de FOREO For You App en scan je een van de maskers zodat je UFO 2 of UFO mini 2 weten welke passende functies er gebruikt moeten worden voor het masker. Hierna kan het feestje voor je huid beginnen. Beweeg de UFO 2 of de UFO mini 2 in circulerende bewegingen over het gezicht en geniet van de behandeling. Masseer het masker in je huid en geniet van een onweerstaanbare natuurlijke glow!

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com