Ontdek FOREO’s mini’s voor op reisOntdek FOREO’s mini’s voor op reisOntdek FOREO’s mini’s voor op reis
terug naar pressroom

Ontdek FOREO’s mini’s voor op reis

De zomervakantie staat voor de deur. Of je nu kiest voor een paar dagen op de Waddeneilanden of een Zuid-Europees strand: het liefst neem je uiteraard je hele skincare routine mee. Precies om die reden heeft FOREO mini’s ontwikkeld: dezelfde kwaliteit huidverzorging als in een salon, maar dan in een handig formaat voor in je handbagage.

 

LUNA mini 3
Geef je huid in combinatie met je favoriete cleanser een zachte, maar diepe reiniging. De haartjes van de LUNA 3 mini zijn gemaakt van ultra-hygiënisch siliconen. Ook is de lengte van de haartjes bij de LUNA 3 mini speciaal ontworpen voor een diepe, maar zachte reiniging van de huid, zodat je geen kracht hoeft te zetten bij het gebruik en huidbeschadiging voorkomt. Door de lengte van de haartjes in combinatie met de tot wel 8.000 pulserende bewegingen per minuut die de LUNA 3 mini maakt, ook wel T-sonic™ pulsaties genoemd, wordt de huid grondiger gereinigd dan ooit tevoren.
 

Door gebruik te maken van de speciaal voor de LUNA mini 3 ontworpen Glow Boost modus, reinig je in 30 seconden je huid met FOREO’s T-sonic™ pulsaties en creëer je een stralende glow.

UFO mini 2
Door de integratie van LED-lichttherapie en Hyper Infusietechnologie, geeft de UFO mini 2 je in slechts 90 seconden een maskerbehandeling op spa-nivea. Door de smart-mask technologieën worden de rijke ingrediënten die het masker bevat beter dan ooit opgenomen door de huid. Zo zorgen de maskers voor onder andere hydratie, revitalisatie, kalmering, een heldere teint en bestrijdt het onzuiverheden. 

 

De UFO mini 2 maakt gebruik van LED-licht-, Thermotherapie en T-Sonic pulsaties:

  • Thermotherapie: de UFO verwarmt om de huid te verzachten en de poriën voor te bereiden op de behandeling, waardoor de ingrediënten van het masker in de diepste lagen van de huid doordringen.
  • LED-lichttherapie: de acht verschillende kleuren die het LED-licht van de UFO 2 en de UFO mini 2 kan aannemen hebben gunstige voordelen voor de huid. Zo zorgt het rode LED-licht er bijvoorbeeld voor dat de collageen aanmaak wordt gestimuleerd, het blauwe LED-licht doodt bacteriën die acne veroorzaken en groen LED-licht zorgt voor een egalere teint.
  • T-SONIC™ Pulsaties: FOREO’s trademark technologie die de opname van ingrediënten vergemakkelijkt en tegelijkertijd een rustgevende gezichtsmassage biedt.


BEAR mini
De BEAR mini maakt gebruik van een combinatie van microstromen en T-sonic™ pulsaties voor een jeugdige en strakke huid. De stimulerende microstromen verstrakken de huid, terwijl FOREO’s bekende T-sonic™ pulsaties ervoor zorgen dat de gezichtsspieren zich ontspannen, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. De BEAR mini is ideaal voor onder de ogen, wenkbrauwen en lachlijntjes.
 

Dit compacte, praktische en ergonomische apparaat biedt een complete trainingservaring voor de 69 spieren van het gezicht en de nek dankzij microstromen en T-Sonic™ pulsaties. Door middel van het Anti-Shock Systeem™ wordt de intensiteit van de elektrische stromen afgestemd op de gebruiker. Het Anti-Shock Systeem™ scant de weerstand van het gezicht en past hierdoor de intensiteit van de microstromen aan.  Hierdoor worden de huidcellen op een veilige manier afgebroken en weer opgebouwd, waardoor er huidvernieuwing ontstaat.

Verkoopinformatie & prijzen
Koop een FOREO-apparaat in de fysieke winkels van De Bijenkorf in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven of shop online op Bijenkorf.nl of FOREO.com. Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina van FOREO: FOREO_Netherlands.

·      LUNA mini 3, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €159
·      UFO mini 2, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €179
·      BEAR mini, geschikt voor alle huidtypen. Prijs €199,-

 

Voor meer informatie, interview mogelijkheden, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com