Ontdek de nieuwe LUNA 3 plus: 1 ultra-slim apparaat, oneindig veel mogelijkhedenOntdek de nieuwe LUNA 3 plus: 1 ultra-slim apparaat, oneindig veel mogelijkhedenOntdek de nieuwe LUNA 3 plus: 1 ultra-slim apparaat, oneindig veel mogelijkheden
terug naar pressroom

Ontdek de nieuwe LUNA 3 plus: 1 ultra-slim apparaat, oneindig veel mogelijkheden

's Werelds meest innovatieve beauty-tech merk FOREO tilt reiniging tot een hoger niveau met nieuwe innovatie

FOREO introduceert met trots de nieuwste toevoeging aan hun range gezichtsreinigings apparaten: LUNA 3 plus gaat nog een stap verder door niet alleen de huid te zuiveren, maar ook te verstevigen en strakker te maken – dit allemaal in slechts twee eenvoudige stappen!

 

Het Zweedse skintech merk FOREO lanceert de ultieme toevoeging aan het LUNA-assortiment: de LUNA 3 plus. Dit nieuwe apparaat is de enige beauty-tech tool ter wereld die zowel thermo-reiniging als gerichte microstroom in één smart device biedt. Voor een professionele doe-het-zelf-gezichtsbehandeling smelt dit ultrazachte verwarmde reinigingsapparaat onzuiverheden weg, terwijl gerichte microstromen de jeugdige uitstraling van de huid herstelt. Een schone, jonger uitziende huid is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

“Het belangrijkste onderdeel van je huidverzorgingsregime is een goede reiniging,” zegt Chris Luckham – interne skincarespecialist bij FOREO. Het merk lanceerde de eerste LUNA in 2013, omdat ze wisten hoe belangrijk een goede reiniging is voor een succesvol huidverzorgingsroutine. “Als getrainde schoonheidsspecialist weet ik hoe belangrijk een diepe reiniging kan zijn om ervoor te zorgen dat het volgende product dat je op je huid gebruikt efficiënt wordt opgenomen. Thermische reiniging gaat nog een stap verder; door de huid te verwarmen worden poriën wijder, waardoor de volgende stap in je huidverzorgingsroutine (denk aan serums, hydraterende crèmes, etc.) gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. In wezen bereidt een thermische reiniging de huid écht voor op de opname van de volgende krachtige ingrediënten,” zegt Chris.

 

De LUNA 3 plus is hét apparaat voor een fitte, jonger uitziende huid. Het nieuwe apparaat biedt met de achterkant ook een anti-age massage inclusief gerichte microccurentbehandeling: de nieuwste technologie op anti-age gebied. De LUNA 3 plus stimuleert de huid zachtjes met elektrische energie op een laag niveau middels microstromen, om de huid te verstevigen en voller te maken voor een jeugdige gloed. Deze functie exclusief beschikbaar via de FOREO-app.

 

Revolutionaire Thermo-Tech

De LUNA 3 plus heeft 8 thermische aanraakpunten die tot de perfecte reinigingstemperatuur verwarmen om onzuiverheden diep in de poriën weg te smelten, terwijl de natuurlijke vochtbalans van de huid wordt gerespecteerd. Het resultaat is een diepe maar uiterst zachte gezichtsreiniging die een frisse, stralende teint onthult.

 

 • Thermische aanraakpunten zorgen voor een zachte warmte om talg los te maken dat onder het huidoppervlak zit en tot puistjes kan leiden
 • Bevordert transpiratie, waardoor vuil, olie en verontreinigende stoffen uit de poriën worden verwijderd
 • Verbetert de productopname om de effectiviteit van uw favoriete reiniger te maximaliseren

 

Microcurrent Facial Toning

De LUNA 3 plus werkt ook als een workout voor het gezicht. Het maakt gebruik van twee kleine microstroompinnen die extreem krachtige energie rechtstreeks in de huid kanaliseren. Elke fijne lijn wordt met precisie behandeld voor een gladdere huid, precies daar waar je het nodig hebt. Bij het gebruik van microstromen worden spieren gestimuleerd door electrische pulsen, zodat ze sterker kunnen worden, net zoals uw spieren dat doen na het heffen van gewichten in de sportschool. Terwijl tekenen van veroudering worden gewist in de epidermis (bovenste) laag van de huid, werkt de dermis (diepste) huidlaag tegelijkertijd om een stevig, gelift en meer voorgevormd uiterlijk te produceren. 

 

 • Verfijnt de huid voor een strakke en strakke teint
 • Behoudt de jeugdige uitstraling van de huid
 • Helpt de conditie van het gezicht te behouden
 • Microstroompennen richten zich op specifieke gebieden die tekenen van veroudering vertonen voor efficiënte en effectieve anti-aging.

 

Hoe te gebruiken

Om uw apparaat te ontgrendelen en te registreren voor het eerste gebruik, activeert u Bluetooth op uw smartphone en drukt u op de universele knop op uw LUNA 3 plus om met de FOREO-app te synchroniseren.

 

Cleansing Mode

1.     Verwijder alle make-up, maak de huid vochtig en breng dan de FOREO Micro-Foam Cleanser aan.

2.     Druk nogmaals op de universele knop om de reinigingsmodus te activeren.

3.     Reinig met ronddraaiende bewegingen op de wangen en het voorhoofd, waarbij je langs de neus glijdt.

4.     Houd de knop drie seconden ingedrukt om het apparaat uit te schakelen.

5.     Spoel je gezicht af en dep je gezicht droog.

 

Microcurrent Mode

1.     Breng FOREO SERUM SERUM SERUM aan op een schone, droge huid.

2.     Volg de instructies in de FOREO-app om de microstroombehandeling te activeren.

3.     Vervolg met een hydraterende crème naar keuze.

 

Technical Specifications:

 • T-Sonic pulsaties
 • Thermo-Tech
 • Microcurrent
 • Ultra-Hygiënische Silicone 
 • App-Connected
 • 100% Waterproof

 

Verkoopinformatie

De LUNA 3 plus zal exclusief verkocht worden bij De Bijenkorf in de winkels (Rotterdam, Den Haag en Eindhoven) en online. De aanbevolen verkoopprijs van de LUNA 3 plus is 299 euro. 

 

Let op: er zit een embargo op het beeld tot 6 mei 2021. We vragen u vriendelijk de beelden tot die tijd niet te delen.


Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com