Once-in-a-lifetime korting op FOREO producten tijdens Amazon Prime Day
terug naar pressroom

Once-in-a-lifetime korting op FOREO producten tijdens Amazon Prime Day

De producten van de wereldwijd bekende webwinkel Amazon zijn sinds maart 2020 ook beschikbaar in Nederland. Daarom doet Nederland dit jaar mee met de Amazon Prime Day op 13 en 14 oktober. Tijdens de Amazon Prime Day biedt Amazon grote kortingen aan op veel van de items.

 

Ook een aantal producten van het innoverende skincare merk FOREO zijn tijdens de Amazon Prime Day verkrijgbaar met korting. Met de beauty items van FOREO optimaliseer je je skincare routine door de nieuwste technologie. Tijdens Amazon Prime Day heb je de unieke kans om deze must-have beauty producten aan te schaffen voor een gereduceerde prijs!

 

Welke FOREO producten zijn verkrijgbaar tijdens Amazon Prime Day?
 

 • LUNA mini 2
  Met de LUNA mini 2 geef je je gezicht een grondige reiniging dankzij het innovatieve T-Sonic pulsatiesysteem.
  Verkijgbaar op Amazon met een korting van 30% tijdens Amazon Prime Day.

   
 • LUNA fofo: 
  De LUNA fofo meet de hydratatie en gezondheid van je huid en reinigt zo je gezicht met een gepersonaliseerd programma door T-Sonic pulsaties.
  Verkijgbaar op Amazon met een korting van 30% tijdens Amazon Prime Day.

 

 • UFO en UFO mini: 
  Met de UFO geef je jezelf een maskerbehandeling op spa-niveau. Waar de UFO gebruik maakt van alle maskers en Thermo- en Cryotherapie, geeft de UFO mini je een maskerbehandeling met een select aantal maskers en Thermotherapie.
  Verkrijgbaar op Amazon met een korting van 30% tijdens Amazon Prime Day.

   
 • ESPADA:
  De ESPADA helpt bij het verwijderen van onzuiverheden door LED-pulslichttechnologie en T-Sonic pulsaties.
  Verkrijgbaar op Amazon met een korting van 25% op Amazon Prime Day.

   
 • Make my day, Call it a Night: 
  Het Make My Day masker wordt gebruikt in combinatie met de UFO range voor een optimale start van de dag. Aan het einde van de dag gebruik je het Call it a Night masker met de UFO voor een ontspannende behandeling.
  Verkrijgbaar op Amazon met een korting van 35% tijdens Amazon Prime Day.

   
 • Advanced Masks
  Deze masker collectie is speciaal gemaakt voor de UFO. De verschillende maskers zijn elk gemaakt om een specifiek huidprobleem op te lossen. 
  De collectie bestaat uit de maskers: Glow Addict, Youth Junkie, H2Overdose, Shimmer Freak en Matte Maniac.
  Verkrijgbaar op Amazon met een korting van 25% tijdens Amazon Prime Day.

   

Wil je jouw skincare routine tot een hoger niveau tillen met de innoverende producten van FOREO? Pak dan je kans tijdens de Amazon Prime Day voor deze unieke korting! 

De Amazon Prime Day vindt dit jaar in Nederland plaats op 13 en 14 oktober.

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.