Nu ook voor hem! De ultieme gids voor mannenverzorging met FOREO
terug naar pressroom

Nu ook voor hem! De ultieme gids voor mannenverzorging met FOREO

Wie zegt dat mannen geen beauty-routine kunnen hebben? Het Zweedse skin-tech merk FOREO heeft de ultieme verzorgingsgids voor elke man. Het skin-tech merk introduceert geavanceerde apparaten die toegevoegd kunnen worden aan de dagelijkse reinigingsroutine. De LUNA 3, LUNA 4 go en ISSA 3 kunnen de huid en tanden laten stralen, zodat elke man zich op zijn best voelt.

 

LUNA 3 MEN - €219

FOREO heeft verzorging een stuk gemakkelijker gemaakt. De LUNA 3 MEN is gecreëerd door huidverzorgings deskundigen om de huid en baard diep te reinigen en tegelijkertijd te masseren en energie te geven. Zo wordt de huid voorbereid op een strakkere scheerbeurt, waarbij de haartjes korter kunnen worden afgesneden. De siliconen zijn iets korter dan de andere LUNA’s, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is door mensen met gezichtsbeharing. LUNA maakt gebruik van FOREO's gepatenteerde T-Sonic Pulsatie technologie die de huid tot in verschillende huidlagen stimuleert. In slechts één minuut verwijdert het opmerkelijke apparaat 99,5% van het vuil, olie en residu van de huid en baard, waardoor de huid glad en schoon aanvoelt. Het apparaat is gemaakt van bacterie bestendige siliconen en bereid zelfs de huid voor op een gladdere scheerbeurt, waardoor voorgoed afscheid genomen kan worden van scheerbrand en ingegroeide haartjes. De LUNA 3 MEN beschikt daarnaast ook over een massage modus. De massage modus aan de achterkant is speciaal ontworpen voor het verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. De LUNA 3 MEN is geschikt voor alle huidtypes, en kan gepersonaliseerd worden in de app.

 

LUNA 4 Go - Evergreen €129

De LUNA 4 Go heeft alle voordelen van de LUNA 3 MEN in een compacte versie, die perfect is om overal mee naartoe te nemen. Ideaal; want het is klinisch bewezen dat de LUNA 4 Go 99% van vuil, olie en make-up resten verwijdert tijdens een reinigingsroutine van slechts 1 minuut. Naast reinigen biedt dit kleine apparaatje ook een massage aan. Ook heeft de LUNA 4 Go maar 1,5 uur laadtijd nodig om vervolgens 300x gebruikt te worden. Een van de innovaties waar FOREO het meest trots op is, is de zachtheid van de siliconen binnen de LUNA 4 range! LUNA 4 Go is namelijk 38% zachter dan zijn voorganger en zelfs 17% zachter dan de LUNA 3 range.

 

ISSA 3 - €169

Geef mondhygiëne een boost met de net gelanceerde ISSA 3, een revolutionair 4-in-1 apparaat dat tanden, tandvlees, wangen en tong in één keer reinigt. Deze slimme en stijlvolle tandenborstel gebruikt T-Sonic Pulse Technology om voedselresten, tandplak en bacteriën aan te pakken en levert 11.000 pulsaties met hoge intensiteit per minuut voor een gezondere en stralende lach. FOREO durft de mondverzorging industrie te veranderen en heeft een slim en milieuvriendelijk apparaat gemaakt dat tot 365 dagen meegaat op één USB-lading.

 

Verkoopinformatie 

Koop FOREO's LUNA 3 men, LUNA 4 go en ISSA 3 online op douglas.nl of INNO.be.

 

Voor meer informatie over FOREO, 's werelds snelst groeiende beauty-tech merk, en om op de hoogte te blijven van toekomstige groei en innovatie bezoek www.foreo.com of volg @FOREO_official.

Over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com