Nieuwe workout routine? Vergeet de 69 spieren in je gezicht en nek niet! Nieuwe workout routine? Vergeet de 69 spieren in je gezicht en nek niet! Nieuwe workout routine? Vergeet de 69 spieren in je gezicht en nek niet!
terug naar pressroom

Nieuwe workout routine? Vergeet de 69 spieren in je gezicht en nek niet!

Een fitte, strakke en jonge huid dankzij microcurrent technologie
 

Veroudering is een mooi, natuurlijk proces. Naarmate we ouder worden, kunnen onze spieren echter hun stevigheid en kracht verliezen, dit geldt ook voor de gezichtsspieren. Om de spieren in het lichaam te verstevigen, gaan we naar de sportschool. Om huidveroudering tegen te gaan heeft FOREO de BEAR™ en de BEAR mini™ op de markt gebracht. Deze geven het gezicht een intensieve fitness workout door gebruik te maken van microcurrent technologie. Hierdoor blijft de huid fit, strak en jong.

 

FOREO BEAR™ maakt gebruik van geavanceerde microstroom & T-Sonic™ pulsaties om de 65+ spieren in het gezicht en de nek te trainen. Dit apparaat verstevigt de huid voor een jeugdige, strakke uitstraling. De microstromen versterken de huid, terwijl FOREO's kenmerkende T-sonic™-pulsaties de spanningspunten van de gezichtsspieren laten ontspannen, waardoor fijne lijntjes en rimpels verdwijnen.

 

Een korte Q&A:

 

Wat zijn microstromen precies en hoe helpt dit bij de productie van collageen?

Microstromen stimuleren de productie van ATP (Adenosinetrifosfaat). Dit leidt tot de aanmaak van eiwitten zoals elastine en collageen. Het lichaam gebruikt collageen als belangrijkste eiwit om spieren op te bouwen. Bij het gebruik van microstromen breken huidcellen af ​​en groeien ze daarna sterker terug, net zoals wat er met spieren gebeurt na een training.

 

Wat zijn T-Sonic™-pulsaties en wat doen ze?

De 'T' in T-Sonic™ is een afkorting voor transdermaal, de pulsaties dringen namelijk tot de diepere huidlagen door. Wanneer de BEAR™ over rimpelgevoelige gebieden heen wordt bewogen, helpen T-Sonic™-pulsaties de gezichtsspieren te ontspannen en fijne lijntjes en rimpels glad te strijken. Ze verbeteren daarnaast ook de doorbloeding, verminderen wallen en donkere kringen en verbeteren de opname van beautyproducten. Dit alles zorgt voor een jeugdige glow.

 

Zijn microstromen veilig of pijnlijk?

De gevoeligheid van de huid hangt af van hoe droog of vochtig de huid is en verschilt daardoor van persoon tot persoon, dag tot dag en seizoen tot seizoen. Het innovatieve Anti-Shock System™ van BEAR™ gebruikt ultraslimme sensoren om de gevoeligheid van de huid voor de gebruikte microstromen te scannen en te meten met een snelheid van 100x per seconde. Het past vervolgens automatisch de microstroom aan (in slechts 0,002 seconden!). Hierdoor zorgt FOREO's Anti-Shock System™  voor maximaal comfort tijdens het gebruik.

 

Hoe vaak moet een microstroomapparaat thuis worden gebruikt?

De FOREO BEAR™ is dankzij de veilige werking dagelijks, zowel ’s ochtends als ‘savonds te gebruiken. Er wordt aangeraden om BEAR™ eenmaal per 24 uur te gebruiken, minimaal 2 minuten per behandeling.

 

Zijn er gebieden die vermeden moeten worden?

Het is niet aan te raden om over de schildklier, in het midden van de nek, heen te gaan met het apparaat. Dit om over stimulatie te voorkomen.

 

Kan elk serum met het apparaat worden gebruikt?

Ieder serum op waterbasis dat gemaakt is voor gebruik met microstroomapparaten is aan te raden om ervoor te zorgen dat de behandeling zo optimaal mogelijk verloopt.

Probeer FOREO's Serum Serum Serum - een diep hydraterende formule die antioxidantrijke squalaan en hyaluronzuur bevat voor zachtere, gladdere en jongere huid.

 

Kan BEAR™ rond de ogen worden gebruikt?

Ja, de BEAR™ kan rond het orbitale bot (het gebied net boven het jukbeen) worden gebruikt om fijne lijntjes aan te pakken.

 

Kan het intensiteitsniveau van de microstroom worden aangepast?

Ja, de intensiteit van de microstroom kan worden aangepast. Dit kan zowel handmatig als via de FOREO For You app.

 

Is het effectiever om een ​​hogere microstroomintensiteit te gebruiken?

Een hogere microstroomintensiteit staat gelijk aan meer kracht van de stromen en is dus inderdaad effectiever. Deze dringen vervolgens dieper door in de huid, waardoor de behandeling effectiever is. Ieders huid is echter anders, daarom wordt aangeraden om de FOREO BEAR eerst samen met het serum op niveau 1 uit te testen. Vervolgens kan de intensiteit opgevoerd worden om te zien welk niveau het beste bij het huidtype past. 

 

Verkoopinformatie

BEAR is verkrijgbaar in fuchsia en mint kleur en wordt verkocht voor €329,-
BEAR mini is verkrijgbaar in parelroze en lavendel en wordt verkocht voor €219,-

De BEAR en de BEAR mini worden exclusief verkocht bij de Bijenkorf (Rotterdam, Den Haag, Amsterdam Eindhoven), bij de Bijenkorf online en op FOREO.com

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Charlotte Verviers
c.verviers@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'Back to the office' met de Zweedse beauty routine van FOREO
FOREO must-haves van celebrities
De ultieme bodycare routine van FOREO
Ontdek de FOREO mini's voor op reis

LINKS

FOREO website

SOCIAL MEDIA FOREO

over FOREO

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: AWIN NL | AWIN BE | Bol.com